Udlejningsbiler fra Sixt i Beograd

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Beograd

Beograd, Serbien
1. nov. — 8. nov.
Samme aflevering
Beograd, Serbien
man. 1.11
Middag
man. 8.11
Middag
Chaufførens alder:

Beograd Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Beograd, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

7,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Beograd

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Beograd under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Beograd skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Beograd. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Beograd koste i november?

  Billeje i Beograd fra Sixt i november vil i gennemsnit koste 243 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 78 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Beograd i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.700 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Beograd Nikola Tesla?

  Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Beograd Nikola Tesla. Du vil finde Sixt beliggende på Arrival Hall.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Beograd i november?

  Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Beograd i november måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt 364 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 170 kr. per dag i november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Beograd?

  Den billigste type bil Sixt tilbyder i Beograd er Economy til 117 kr. i gennemsnit per dag. 117 kr. per dag er 17% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 27% af momondo-brugere som har lejet en bil i Beograd fra Sixt valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Beograd?

  Der er 7 biludlejningslokationer i Beograd som Sixt ejer. Deres Arrival Hall, Beograd lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 61% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Beograd valgt at hente den på Arrival Hall.