Udlejningsbiler fra Sixt i Bruxelles

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bruxelles

Bruxelles, Belgien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Bruxelles, Belgien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Bruxelles, Bruxelles

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

206 kr. - 670 kr.

Alle biltyper

306 kr. - 932 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i december når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 432 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Bruxelles. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Bruxelles, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i november når priserne er 259 kr. per dag i gennemsnit. 259 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 715 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Bruxelles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bruxelles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i august når priserne er 455 kr. per dag i gennemsnit. 455 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 949 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Bruxelles. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Bruxelles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i november når priserne er 259 kr. per dag i gennemsnit. 259 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 700 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Bruxelles. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Bruxelles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Bruxelles Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bruxelles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Bruxelles

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Bruxelles skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bruxelles. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Bruxelles i januar fra Sixt vil koste 495 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 401 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Bruxelles, kan du forvente priser omkring 3.462 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Bruxelles-National (Arrival Hall).

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Bruxelles i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 817 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 495 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Gare du Midi, Pl. Victor Horta er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 2 lokationer de har i Bruxelles. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 89% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Gare du Midi, Pl. Victor Horta lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bruxelles biludlejningsfirmaer