Udlejningsbiler fra Sixt i Bruxelles

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bruxelles

Bruxelles, Belgien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Bruxelles, Belgien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Bruxelles, Bruxelles

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

254 kr. - 665 kr.

Alle biltyper

304 kr. - 1.099 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i september når priserne er 254 kr. per dag i gennemsnit. 254 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 460 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Bruxelles. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Bruxelles, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i november når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 765 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Bruxelles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Bruxelles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i oktober når priserne er 393 kr. per dag i gennemsnit. 393 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 909 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Bruxelles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Bruxelles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Bruxelles, Bruxelles er i november når priserne er 257 kr. per dag i gennemsnit. 257 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 698 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Bruxelles. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Bruxelles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

319 kr./dag

5 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

332 kr./dag

5 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Bruxelles Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bruxelles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Bruxelles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Bruxelles koste i oktober?

Billeje i Bruxelles i oktober fra Sixt vil koste 742 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 376 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Bruxelles, kan du forvente priser omkring 5.197 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Sixt en lokation i Bruxelles-National Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Bruxelles-National Lufthavn (Arrival Hall).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Bruxelles i oktober?

Ifølge vores data er Premium biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Bruxelles i oktober. Baseret på Sixt biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Premium på 565 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 376 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bruxelles?

Priser for biler i Bruxelles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bruxelles?

Fra september 2023 er der 45 udbydere at vælge mellem for biler i Bruxelles.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bruxelles?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Bruxelles. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bruxelles?

For at leje en bil i Bruxelles, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bruxelles

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bruxelles biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bruxelles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.