Udlejningsbiler fra Sixt i Edinburgh

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Edinburgh

Edinburgh, SCT, Storbritannien
29. jan. — 5. feb.
Samme aflevering
Edinburgh, SCT, Storbritannien
lør. 29.1
Middag
lør. 5.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Edinburgh, Skotland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

168 kr. - 385 kr.

Alle biltyper

234 kr. - 931 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i september når priserne er 168 kr. per dag i gennemsnit. 168 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 244 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Edinburgh. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Edinburgh, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i juni når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 485 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Edinburgh. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Edinburgh, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i april når priserne er 399 kr. per dag i gennemsnit. 399 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Edinburgh. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Edinburgh, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

325 kr./dag

12 feb. – 17 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

345 kr./dag

13 feb. – 18 feb.
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

458 kr./dag

13 feb. – 18 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Edinburgh Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Edinburgh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

6,7

Samlet

6,3

Value

5,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Edinburgh

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Edinburgh under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Edinburgh skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Edinburgh. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Edinburgh koste i februar?

  164 kr. per dag i Edinburgh er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i februar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 321 kr. per dag i februar, eller 2.247 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste februar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Edinburgh Turnhouse?

  Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: Edinburgh Turnhouse kan findes på Car Rental Centre.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Edinburgh i februar?

  Med en gennemsnitspris på 680 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Sixt i Edinburgh i februar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Edinburgh helt ned til 310 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste februar.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Edinburgh?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Edinburgh. AT leje en Economy fra Sixt koster 175 kr./dag i gennemsnit (22% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 8% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Edinburgh.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Edinburgh?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Edinburgh som Sixt ejer. Deres Car Rental Centre, Edinburgh lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 55% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Edinburgh valgt at hente den på Car Rental Centre.


Sixt biler i andre byer i Storbritannien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Edinburgh biludlejningsfirmaer