Udlejningsbiler fra Sixt i Edinburgh

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Edinburgh

Edinburgh, SCT, Storbritannien
6. feb. — 13. feb.
Samme aflevering
Edinburgh, SCT, Storbritannien
man. 6.2
Middag
man. 13.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Edinburgh, Skotland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

199 kr. - 991 kr.

Alle biltyper

345 kr. - 1.160 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i december når priserne er 199 kr. per dag i gennemsnit. 199 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 592 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Edinburgh. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Edinburgh, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i januar når priserne er 441 kr. per dag i gennemsnit. 441 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.089 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Edinburgh. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Edinburgh, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i december når priserne er 492 kr. per dag i gennemsnit. 492 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.124 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Edinburgh. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Edinburgh, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Edinburgh, Skotland er i november når priserne er 411 kr. per dag i gennemsnit. 411 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 744 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Edinburgh. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Edinburgh, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Edinburgh Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Edinburgh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

5,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Edinburgh

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Edinburgh skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Edinburgh. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

372 kr. per dag i Edinburgh er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i februar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 546 kr. per dag i februar, eller 3.819 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste februar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: Edinburgh Turnhouse kan findes på Car Rental Centre.

Med en gennemsnitspris på 568 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Sixt i Edinburgh i februar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Edinburgh helt ned til 527 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste februar.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Edinburgh. AT leje en Economy fra Sixt koster 411 kr./dag i gennemsnit (22% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 10% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Edinburgh.

Der er 4 biludlejningslokationer i Edinburgh som Sixt ejer. Deres Car Rental Centre, Edinburgh lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 50% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Edinburgh valgt at hente den på Car Rental Centre.


Sixt biler i andre byer i Storbritannien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Edinburgh biludlejningsfirmaer