Udlejningsbiler fra Sixt i London

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

148 kr. - 3.467 kr.

Alle biltyper

148 kr. - 3.788 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i London, England er i januar når priserne er 148 kr. per dag i gennemsnit. 148 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 846 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, England er i februar når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 86% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.365 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i London, England er i november når priserne er 546 kr. per dag i gennemsnit. 546 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.616 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i London, England er i juni når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.348 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i London. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i London, England er i oktober når priserne er 764 kr. per dag i gennemsnit. 764 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.714 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i London. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i London, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


London Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,1

Information om Sixt udlejningsbiler i London

Sixt ønsker at deres kunder og personale i London skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i London. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i London at være 600 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 355 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 4.201 kr. for en uges billeje fra Sixt i januar når man er i London.

Ja. De 1 lokation som Sixt har i Lufthavn: London Heathrow kan findes på Sofitel London Heathrow T5.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i London, Premium udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Premium udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.158 kr./dag i gennemsnit og 821 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i London. At leje en Economy fra Sixt koster i gennemsnit 472 kr. per dag, hvilket er 20% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 14% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Sixt for at spare penge på deres rejse til London.

Der er 16 biludlejningslokationer i London som Sixt ejer. Deres Sofitel London Heathrow T5, London lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 32% af de brugere der lejede en bil fraSixt i London valgt at hente den på Sofitel London Heathrow T5.