Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i London

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i London

Chaufførens alder: 26-65
fre. 19.7
fre. 26.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

243 kr. - 827 kr.

Alle biltyper

446 kr. - 1.206 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i London, England er i november når priserne er 243 kr. per dag i gennemsnit. 243 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 525 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, England er i januar når priserne er 440 kr. per dag i gennemsnit. 440 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.010 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i London, England er i februar når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.132 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i London, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i London, England er i april når priserne er 344 kr. per dag i gennemsnit. 344 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 964 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i London. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i London, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

279 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

280 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

335 kr./dag

3 okt. – 10 okt.
Audi A3

London Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1

Information om Sixt udlejningsbiler i London

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i London koste i august?

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i London at være 985 kr. per dag i gennemsnit i august.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 429 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 6.897 kr. for en uges billeje fra Sixt i august når man er i London.

Har Sixt en lokation i London Heathrow Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Sixt har i London Heathrow Lufthavn kan findes på Terminal 2 Landside Arrivals.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i London i august?

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i London, Premium udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Premium udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 995 kr./dag i gennemsnit og 985 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i London?

Der er 21 biludlejningslokationer i London som Sixt ejer. Deres Terminal 2 Landside Arrivals, London lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 37% af de brugere der lejede en bil fraSixt i London valgt at hente den på Terminal 2 Landside Arrivals.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i London?

Priser for biler i London opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i London?

Der er 361 udbydere for biler i London fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i London?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder London. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i London?

For at leje en bil i London, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til London på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 19.7
Middag
fre. 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i London

Populære typer af udlejningsbiler i London