Udlejningsbiler fra Sixt i London

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i London

London, ENG, Storbritannien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
London, ENG, Storbritannien
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i London, England

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

136 kr. - 488 kr.

Alle biltyper

136 kr. - 1.132 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i London, England er i januar når priserne er 136 kr. per dag i gennemsnit. 136 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 255 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i London. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i London, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, England er i februar når priserne er 176 kr. per dag i gennemsnit. 176 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 600 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i London. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i London, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i London, England er i november når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 889 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i London, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i London, England er i november når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 414 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i London. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i London, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


London Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i London, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,9

Information om Sixt udlejningsbiler i London

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i London under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i London skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i London. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i London koste i januar?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i London at være 294 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 158 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i London. Gennemsnitsprisen er typisk 2.060 kr. for en uges billeje fra Sixt i januar når man er i London.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: London Heathrow?

  Ja. De 2 lokationer som Sixt har i Lufthavn: London Heathrow kan findes på Sofitel London Heathrow T5 og Sofitel London Heathrow T5.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i London i januar?

  I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i London, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 271 kr./dag i gennemsnit og 171 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i London?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i London. At leje en Economy fra Sixt koster i gennemsnit 214 kr. per dag, hvilket er 21% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 4% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Sixt for at spare penge på deres rejse til London.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i London?

  Der er 18 biludlejningslokationer i London som Sixt ejer. Deres GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln, London lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 19% af de brugere der lejede en bil fraSixt i London valgt at hente den på GEC Est. Courtenay Rd.,East Ln.


Sixt biler i andre byer i Storbritannien