Udlejningsbiler fra Sixt i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

244 kr. - 444 kr.

Alle biltyper

244 kr. - 1.862 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i maj når priserne er 244 kr. per dag i gennemsnit. 244 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 335 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i oktober når priserne er 477 kr. per dag i gennemsnit. 477 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 630 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Helsinki. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Helsinki, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i december når priserne er 400 kr. per dag i gennemsnit. 400 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 941 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Helsinki. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Helsinki, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Har Sixt en lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn?

Der er 1 lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Arrivals, Car Rental Center.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Helsinki i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Helsinki, Premium udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Premium udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 644 kr./dag i gennemsnit og 644 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Helsinki?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Helsinki. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Helsinki er placeret på Mekaanikonkatu 14/17.I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Helsinki endt med at leje deres bil fra Mekaanikonkatu 14/17 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Helsinki?

Priser for biler i Helsinki opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Helsinki?

Antallet af udbydere for biler i Helsinki er 80 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Helsinki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Helsinki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Helsinki?

Alle førere, der lejer en bil i Helsinki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Helsinki

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Helsinki biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.