Udlejningsbiler fra Sixt i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Helsinki, Finland
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Helsinki, Finland
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

280 kr. - 439 kr.

Alle biltyper

280 kr. - 1.200 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i juni når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 371 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

567 kr./dag

8 juli – 13 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Helsinki Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
0,0
Forfærdelig
1 anmeldelse5 kontorer

Information om Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Helsinki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Helsinki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Helsinki Vantaa. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Terminal 2, Car Rental Center.

I juli, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Helsinki, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 545 kr./dag i gennemsnit og 413 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Helsinki. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Helsinki er placeret på Terminal 2, Car Rental Center.I løbet af de sidste 12 måneder har 70% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Helsinki endt med at leje deres bil fra Terminal 2, Car Rental Center lokationen.