Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Helsinki

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Chaufførens alder: 26-65
Cum 19.7
Cum 26.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Helsinki, Nyland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

167 kr. - 604 kr.

Alle biltyper

167 kr. - 1.117 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i januar når priserne er 167 kr. per dag i gennemsnit. 167 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 324 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Helsinki. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Helsinki, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i oktober når priserne er 379 kr. per dag i gennemsnit. 379 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 524 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Helsinki. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Helsinki, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Helsinki, Nyland er i marts når priserne er 550 kr. per dag i gennemsnit. 550 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.230 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Helsinki. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Helsinki, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Helsinki Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Helsinki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Helsinki

Har Sixt en lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn?

Der er 1 lokation i Helsinki Vantaa Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Arrivals, Car Rental Center.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Helsinki i august?

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Helsinki, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 257 kr./dag i gennemsnit og 257 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Helsinki?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Helsinki. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Helsinki er placeret på Hermannin rantatie 5.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Helsinki endt med at leje deres bil fra Hermannin rantatie 5 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Helsinki?

Priser for biler i Helsinki opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Helsinki?

Antallet af udbydere for biler i Helsinki er 90 fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Helsinki?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Helsinki. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Helsinki?

Alle førere, der lejer en bil i Helsinki, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Helsinki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Cum 19.7
Middag
Cum 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Helsinki

Populære typer af udlejningsbiler i Helsinki