Udlejningsbiler fra Sixt i Kyiv

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Kyiv

Kyiv, Ukraine
5. juli — 12. juli
Samme aflevering
Kyiv, Ukraine
tir. 5.7
Middag
tir. 12.7
Middag
Chaufførens alder:

Kyiv Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Kyiv, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer

Information om Sixt udlejningsbiler i Kyiv

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Kyiv skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kyiv. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Kyiv i juli fra Sixt vil koste 753 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 297 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Kyiv, kan du forvente priser omkring 5.271 kr. i juli måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Kyiv Zhulhany (Medova 2).

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Kyiv i juli måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Sixt 1.216 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.204 kr. per dag i juli.

Borispol 7 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 8 lokationer de har i Kyiv. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 43% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Borispol 7 lokationen.