Udlejningsbiler fra Sixt i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

242 kr. - 819 kr.

Alle biltyper

444 kr. - 1.011 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i januar når priserne er 242 kr. per dag i gennemsnit. 242 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 487 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Malmø. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i april når priserne er 450 kr. per dag i gennemsnit. 450 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 588 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i oktober når priserne er 434 kr. per dag i gennemsnit. 434 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 771 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Malmø. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i januar når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 639 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Malmø. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i oktober når priserne er 708 kr. per dag i gennemsnit. 708 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.036 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Malmø. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i oktober når priserne er 543 kr. per dag i gennemsnit. 543 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 906 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Malmø. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Malmø Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Malmø

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Malmø skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Malmø. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Malmø at være 497 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 194 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Malmø. Gennemsnitsprisen er typisk 3.479 kr. for en uges billeje fra Sixt i december når man er i Malmø.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Malmø i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 602 kr. per dag og helt ned til 363 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Malmø er Economy til 296 kr. i gennemsnit per dag. 296 kr. per dag er 12% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 9% af momondo-brugere som har lejet en bil i Malmø fra Sixt valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malmø. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Malmø er placeret på Lokgatan 9C.I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Malmø endt med at leje deres bil fra Lokgatan 9C lokationen.


Sixt biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer