Udlejningsbiler fra Sixt i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

229 kr. - 413 kr.

Alle biltyper

229 kr. - 868 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i april når priserne er 229 kr. per dag i gennemsnit. 229 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 345 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Malmø. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i marts når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i november når priserne er 467 kr. per dag i gennemsnit. 467 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

473 kr./dag

21 okt. – 24 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Malmø Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

7,4

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,4

Information om Sixt udlejningsbiler i Malmø

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Malmø under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Malmø skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Malmø. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Malmø koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Malmø at være 427 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 193 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Malmø. Gennemsnitsprisen er typisk 2.990 kr. for en uges billeje fra Sixt i oktober når man er i Malmø.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Malmø i oktober?

  Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Malmø i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 384 kr. per dag og helt ned til 193 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Malmø?

  Den billigste type bil Sixt tilbyder i Malmø er Lille mellemklasse til 384 kr. i gennemsnit per dag. 384 kr. per dag er 71% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 25% af momondo-brugere som har lejet en bil i Malmø fra Sixt valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Malmø?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malmø. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Malmø er placeret på Lokgatan 9C.I løbet af de sidste 12 måneder har 87% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Malmø endt med at leje deres bil fra Lokgatan 9C lokationen.


Sixt biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer