Udlejningsbiler fra Sixt i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
12. dec. — 19. dec.
Malmø, Sverige
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Malmø, Skåne

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

240 kr. - 667 kr.

Alle biltyper

493 kr. - 990 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i januar når priserne er 240 kr. per dag i gennemsnit. 240 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 409 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Malmø. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Malmø, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i december når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 593 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Malmø. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Malmø, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i januar når priserne er 709 kr. per dag i gennemsnit. 709 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 845 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Malmø. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i januar når priserne er 393 kr. per dag i gennemsnit. 393 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 567 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Malmø. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Malmø, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i juni når priserne er 930 kr. per dag i gennemsnit. 930 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.170 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Malmø. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Malmø, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Malmø, Skåne er i november når priserne er 515 kr. per dag i gennemsnit. 515 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 859 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Malmø. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Malmø, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Malmø Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,9

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Malmø

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Malmø koste i januar?

Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Malmø at være 534 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 291 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Malmø. Gennemsnitsprisen er typisk 3.738 kr. for en uges billeje fra Sixt i januar når man er i Malmø.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Malmø i januar?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Malmø i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 487 kr. per dag og helt ned til 257 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Malmø?

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Malmø er SUV til 487 kr. i gennemsnit per dag. 487 kr. per dag er 52% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 22% af momondo-brugere som har lejet en bil i Malmø fra Sixt valgte SUV, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Malmø?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Malmø. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Malmø er placeret på Lokgatan 9C.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Malmø endt med at leje deres bil fra Lokgatan 9C lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malmø?

Priser for biler i Malmø opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malmø?

Der er 45 udbydere for biler i Malmø fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malmø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Malmø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malmø?

For at leje en bil i Malmø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malmø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.