Udlejningsbiler fra Sixt i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

276 kr. - 2.105 kr.

Alle biltyper

276 kr. - 1.319 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i februar når priserne er 276 kr. per dag i gennemsnit. 276 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 595 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i maj når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 553 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i oktober når priserne er 362 kr. per dag i gennemsnit. 362 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 865 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Stockholm. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Stockholm, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i december når priserne er 388 kr. per dag i gennemsnit. 388 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 735 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Stockholm. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Stockholm, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Stockholm Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,4

Information om Sixt udlejningsbiler i Stockholm

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Stockholm skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Stockholm. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

429 kr. per dag (eller 3.002 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Stockholm i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Sixt udlejningsbil var 263 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA). Du vil finde Sixt beliggende på Flygplatsinfarten 33.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Stockholm i december. Når du lejer Lille mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 358 kr. per dag og helt ned til 263 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Stockholm. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Stockholm beliggende på Beta car park, Vingvägen 4. 50% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Stockholm lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt biler i andre byer i Sverige


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Stockholm

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Stockholm biludlejningsfirmaer