Udlejningsbiler fra Sixt i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Stockholm, Sverige
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

307 kr. - 1.173 kr.

Alle biltyper

307 kr. - 528 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i november når priserne er 307 kr. per dag i gennemsnit. 307 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 468 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i august når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 369 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

230 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

246 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

258 kr./dag

4 nov. – 7 nov.
Ford Focus

Stockholm Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

9,4

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,9

Information om Sixt udlejningsbiler i Stockholm

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Stockholm under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Stockholm skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Stockholm. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Stockholm koste i oktober?

  387 kr. per dag (eller 2.709 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Stockholm i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Sixt udlejningsbil var 254 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA)?

  Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA). Du vil finde Sixt beliggende på Flygplatsinfarten 33.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Stockholm i oktober?

  Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Stockholm i oktober. Når du lejer Lille mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 448 kr. per dag og helt ned til 286 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Stockholm?

  Der er 8 Sixt biludlejningslokationer i Stockholm. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Stockholm beliggende på Beta car park, Vingvägen 4. 44% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Stockholm lejede fra denne lokation det seneste år.


Sixt biler i andre byer i Sverige