Udlejningsbiler fra Sixt i Stockholm

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Stockholm

Stockholm, Sverige
5. dec. — 12. dec.
Stockholm, Sverige
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Stockholm, Stockholms län

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

294 kr. - 1.808 kr.

Alle biltyper

384 kr. - 1.018 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i januar når priserne er 294 kr. per dag i gennemsnit. 294 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 683 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Stockholm. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Stockholm, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i august når priserne er 350 kr. per dag i gennemsnit. 350 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 563 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Stockholm. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Stockholm, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i december når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 606 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Stockholm. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Stockholm, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Stockholm, Stockholms län er i februar når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 601 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Stockholm. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Stockholm, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

334 kr./dag

11 dec. – 17 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

342 kr./dag

11 dec. – 17 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

384 kr./dag

11 dec. – 17 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Stockholm Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Stockholm, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Stockholm

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Stockholm koste i december?

408 kr. per dag (eller 2.853 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Stockholm i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Sixt udlejningsbil var 338 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Sixt en lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn?

Sixt har 1 lokation i Stockholm Bromma (BMA) Lufthavn. Du vil finde Sixt beliggende på Flygplatsinfarten 33.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Stockholm i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Stockholm i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 597 kr. per dag og helt ned til 401 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Stockholm?

Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Stockholm. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Stockholm beliggende på Beta car park, Vingvägen 4. 53% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Stockholm lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stockholm?

Priser for biler i Stockholm opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stockholm?

Antallet af udbydere for biler i Stockholm er 113 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stockholm?

Blandt forskellige lande, herunder Stockholm, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stockholm?

For at leje en bil i Stockholm, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stockholm på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.