Udlejningsbiler fra Sunnycars i Bochum

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Bochum

Bochum, Tyskland
14. dec. — 21. dec.
Bochum, Tyskland
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Bochum Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Bochum, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

3 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Bochum

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Bochum?

Sunnycars opererer på nuværende tidspunkt fra 3 lokationer i Bochum. Den mest populære biludlejningslokation Sunnycars har i Bochum er placeret på Wiemannskamp 7.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Sunnycars udlejningsbiler i Bochum endt med at leje deres bil fra Wiemannskamp 7 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bochum?

Priser for biler i Bochum opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bochum?

Fra december 2023 er der 30 udbydere at vælge mellem for biler i Bochum.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bochum?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bochum. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bochum?

Alle førere, der lejer en bil i Bochum, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bochum på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.