Udlejningsbiler fra Times i Akita

Find og sammenlign gode tilbud på Times udlejningsbiler i Akita

Akita, Japan
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Akita, Japan
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Akita Times lokationer

Herunder kan du finde information om alle Times biludlejningssteder i Akita, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Times

4 kontorer

Information om Times udlejningsbiler i Akita

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Times i Akita koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Times biludlejningspriser i Akita at være 345 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 344 kr. per dag fra Times på denne tid af året i Akita. Gennemsnitsprisen er typisk 2.412 kr. for en uges billeje fra Times i oktober når man er i Akita.

Har Times en lokation i Akita Lufthavn?

Ja, Times har 1 lokation i Akita Lufthavn som som er beliggende på 49, Yamakago Yuwatsubakikawa, Akita-shi.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Times når man er i Akita i oktober?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Times i Akita i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Times 347 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 344 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Times biludlejningslokationer er der i Akita?

49, Yamakago Yuwatsubakikawa, Akita-shi er den mest populære Times biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Akita. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 57% af dem der valgte en udlejningsbil fra Times valgt at leje fra 49, Yamakago Yuwatsubakikawa, Akita-shi lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Akita?

Priser for biler i Akita opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Akita?

Fra september 2023 er der 30 udbydere at vælge mellem for biler i Akita.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Akita?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Akita. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Akita?

For at leje en bil i Akita, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Akita på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.