Udlejningsbiler fra Times i Ōita

Find og sammenlign gode tilbud på Times udlejningsbiler i Ōita

Ōita, Japan
12. dec. — 19. dec.
Ōita, Japan
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Ōita Times lokationer

Herunder kan du finde information om alle Times biludlejningssteder i Ōita, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Times

4 kontorer

Information om Times udlejningsbiler i Ōita

Hvor mange Times biludlejningslokationer er der i Ōita?

Der er 4 biludlejningslokationer i Ōita som Times ejer. Deres Go To Times Car Rental Counter 36-1 Fukumi,shimobaru,akimachi, Ōita lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 98% af de brugere der lejede en bil fraTimes i Ōita valgt at hente den på Go To Times Car Rental Counter 36-1 Fukumi,shimobaru,akimachi.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Ōita?

Priser for biler i Ōita opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Ōita?

Der er 36 udbydere for biler i Ōita fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Ōita?

Blandt forskellige lande, herunder Ōita, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Ōita?

Alle førere, der lejer en bil i Ōita, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ōita på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.