Rejseguide til Funchal

Oplev det bedste af Funchal, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Funchal

Hovedbyen på portugisiske Madeira er Funchal. En charmerende havneby med kabelbane op i bjergene, og stribevis af tagterrasser spækket med seje cafeer, klubber og en betagende udsigt. Byen summer af seværdige museer, og meget smukke grønne parker og haver med farverige blomster, og en gåtur i de krogede gader er en oplevelse i sig selv.

Valutaeuro
Befolkning100.847
SprogPortugisisk

Gratis oplevelser i Funchal

  • Det vrimler med gratis oplevelser i Funchal. Én af disse gratis oplevelser kunne være et besøg på Madeiravin-museet. Her kan du følge processen fra selve brygningen af vinen, til dens opbevaring i trætønder og til det endelige produkt.
  • Gå gratis på guidet vandretur lørdag eftermiddag i den gamle bydel, og hør om Frankrigs hærgen af området i 1600-tallet, og se gamle fiskerhuse og skibsbyggeres værksteder, mens du går op og ned af trapper.
  • I Parque de Santa Catarina kan du spadsere rundt med udsigt over havet, og i skyggen af de mange træer, mens du hilser på statuen af Christopher Columbus.
  • Corpo Santo-kapellet stammer helt tilbage fra det 15. århundrede, og det er oprindeligt bygget til ære for fiskernes skytsengel Sao Pedro Goncalvez Telmo. Det er omgivet af huse med smukke vægmalerier.

Hvornår er det bedst at tage til Funchal?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.124 kr. - 8.743 kr.

Temperatur

16 - 23 °C

Nedbør

3 - 109 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Funchal i august, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 26 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 13 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Funchal i december, hvor nedbøren er på omkring 109 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 3 mm regn.


Bæredygtige rejser i Funchal

  • The Cliff Bay Hotel kan ikke bare prale af en fantastisk udsigt. De arbejder også for bæredygtig turisme i Funchal, med økologiske produkter og aktiv indsats for reduktion af ressourceforbrug.
  • Du kommer let rundt i Funchal med byens mange elektriske busser. Det forbedrer luftkvaliteten i centrum af byen og hjælper det globale klima.
  • På den 2-stjernede Michelin-restaurant Il Gallo D’Oro er friske lokalt producerede råvarer de foretrukne. På den måde får du velsmagende mad, samtidig med en god samvittighed.
  • Gå en tur i parken Quinta do Palheiro Ferreira, som har egen te salon, tusindvis af planter fra hele verden, og er anlagt i britisk kolonistil.

Hvor skal man spise i Funchal?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Funchal

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Funchal?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Funchal er Funchal Madeira Lufthavn og Porto Santo Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Funchal?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Funchal i august, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 26 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 16 °C, som kan falde helt ned til 13 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Funchal?

December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Funchal, hvor nedbøren er på omkring 109 mm.

Hvor langt skal et ophold i Funchal være?

Besøgende opholder sig normalt 24 dage i Funchal i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Funchal?

Ja, du kan leje en bil i Funchal for omkring 284 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Funchal?

Câmara De Lobos, Caniço og Estreito de Camara de Lobos er steder, du kan besøge på en rejse til Funchal.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Funchal