Rejseguide til Los Angeles

Oplev det bedste af Los Angeles, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Los Angeles

Los Angeles føles velkendt, så snart du lander. Det er, som om den forestillede fantasikulisse fra filmene er ægte.

Palmer langs boulevarderne, excentrisk strandkultur og smukke mennesker til glamourøse fester findes bestemt, men det ægte L.A. stikker meget dybere end det solrige paradis fra filmoptagelserne, der ser sjove og muntre ud. Kulturer samles og ifører sig byens mange stammers uniformer: du kan være den, du vil, i L.A.

Du kan følge dine californiske drømme mod solnedgangen, men der er sandsynligvis en trafikprop på 10 Freeway, så det tager bare et stykke tid.

Valutaamerikansk dollar
Befolkning3,79 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i Los Angeles

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Los Angeles

Gratis oplevelser i Los Angeles

  • En af de bedste gratis oplevelser i Los Angeles - og en rigtig god måde at se noget uden for byområderne - er at hike op til Hollywood-skiltet. Los Angeles har faktisk flere beskyttede naturområder, som du kan opleve på vejen.
  • Mange museer i Los Angeles er gratis. Det gælder for eksempel Paul Getty Museum og Museum of Contemporary Art i Getty Center.
  • Gå en tur langs med Santa Monica Pier. Der sker altid noget i strandparken ved Santa Monica. Her er masser at se, og du kan gå en tur i vandet!
  • Tag op til The Griffith Observatory og nyd udsigten fra det højeste punkt i Los Angeles. Et godt sted at tage fotografier af byen eller af dig selv og dine venner.
  • Gå langs med Hollywood Boulevard og prøv at finde din yndlingsskuespillers stjerne indlagt i fortorvet. Det kan dog tage lang tid, for der er mange!

Hvornår er det bedst at tage til Los Angeles?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

5.918 kr. - 10.609 kr.

Temperatur

14 - 23 °C

Nedbør

0 - 87 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Los Angeles i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 9 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Los Angeles i februar, hvor nedbøren er på omkring 87 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 0 mm regn.


Bæredygtige rejser i Los Angeles

  • I de seneste år er der gjort meget for at forbedre den offentlige trafik i Los Angeles. Som led i "Car Free City" kan du tage med Los Angeles Metro, der indbefatter både toge og busser, som er forholdsvis billige.
  • Hvis du vil bo bæredygtigt, er Venice Beach Eco Cottages i det gamle, afslappede hippiekvarter Venice Beach, hvor al strøm kommer fra solenergi, et must.
  • En rigtig god måde at støtte den bæredygtige turisme i Los Angeles er at shoppe på The Original Farmer's Market i Westwood; et legendarisk shoppingsted, som får sine varer fra små, lokale producenter. Her kan du også købe takeaway.
  • Vil du spise vegansk, er Crossroads Kitchen på Melrose Avenue stedet. Det er ikke bare mad men en oplevelse, som hjemmesiden siger.

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Downtown, Hollywood Hills eller Hollywood, når de er i Los Angeles. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Central Los Angeles eller Venice.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Los Angeles er Lufthavn: Los Angeles Intl, Lufthavn: Santa Ana John Wayne og Lufthavn: Burbank Bob Hope.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Los Angeles i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 14 °C, som kan falde helt ned til 9 °C.

Februar plejer at være den mest regnfulde måned på året i Los Angeles, hvor nedbøren er på omkring 87 mm.

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Los Angeles i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Los Angeles for omkring 386 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

West Hollywood er et sted, du kan besøge på en rejse til Los Angeles.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Los Angeles