Rejseguide til Moskva

Oplev det bedste af Moskva, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Moskva

Valutarussisk rubel
Befolkning10,38 millioner
SprogRussisk

Oplevelser i Moskva

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Moskva

Insidertips om Moskva

De bedste artikler med oplysninger om Moskva skrevet af vores rejseeksperter

Hvornår er det bedst at tage til Moskva?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.873 kr. - 5.101 kr.

Temperatur

-8 - 17 °C

Nedbør

20 - 80 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Moskva i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 21 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -11 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Moskva i juli, hvor nedbøren er på omkring 80 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Rusland har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er russiske statsborgere, fastboende, bosiddende med opholdstilladelse, flybesætningsmedlemmer, diplomater, medlemmer af internationale organisationer med hjemsted i Rusland og rejsende, hvis besøg vedrører en direkte slægtnings død. Fra den 22. december til den 12. januar har Rusland suspenderet flyvninger til og fra Storbritannien i en periode på en uge. Den russiske regering tillader udlændinge at få lægebehandling eller at tage sig af deres familie i Rusland. Rejsende med et nært familiemedlem, som er russisk statsborger, kan rejse ind i landet, men skal fremlægge dokumentation for deres forhold. Rejsende kan rejse gennem russiske lufthavne, så længe de ikke kommer ind i landet. Statsborgere og bosiddende i Storbritannien, Hviderusland, Cuba, Egypten, Etiopien, Japan, Kasakhstan, Kirgisistan (rejser ikke med fly SU1883 og SU1895), Maldiverne, Serbien, Grækenland, Singapore, Seychellerne, Sydkorea, Schweiz, Tanzania, Tyrkiet, UAE, der ankommer direkte fra deres land og ikke via et tredjeland har tilladelse til at rejse ind i Rusland, forudsat at de har et gyldigt visum, kan demonstrere deres statsborgerskab eller ophold og overholde andre adgangskrav.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt PCR-testresultat for coronavirus (COVID-19) udstedt inden for 72 timer før ankomst. Lægeattesten skal udstedes på russisk eller engelsk. En notarbekræftet oversættelse til russisk accepteres.

Karantænekrav

Rejsende, der rejser ind i Rusland i permanent arbejdsøjemed, herunder indehavere af HQS-visa, er underlagt 14 dages selvisolation ved ankomsten. Alle andre gæster skal ikke selv isolere sig, hvis de ankommer med et regelmæssigt planlagt fly, forudsat at de kan fremvise et negativt testbevis. Rejsende, der ikke fremlægger ovennævnte dokumentation, skal selv tage en PCR-test for COVID-19 for egen regning senest tre dage efter ankomsten til Rusland. Hvis rejsende imidlertid udvikler symptomer COVID-19 og/eller tester positive for COVID-19, skal de selvisolere indtil de er helbredt og testet negative for COVID-19 på en PCR-test. Rejsende fra Storbritannien skal gå i karantæne i 14 dage.

Se nuværende rejserestriktioner for Rusland

Overnatning i Moskva

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Moskva?

  Folk kan godt lide at bo i Tverskoy District, Zamoskvorechye District eller North-Eastern Administrative Okrug, når de er i Moskva.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Moskva?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Moskva i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 21 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring -8 °C, som kan falde helt ned til -11 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Moskva?

  Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i Moskva, hvor nedbøren er på omkring 80 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Moskva være?

  Besøgende opholder sig normalt 5 dage i Moskva i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i Moskva?

  Ja, du kan leje en bil i Moskva for omkring 217 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Opret din egen guide til Moskva
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Moskva