Find billige fly til Kaliningrad

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kaliningrad

Hvor lang tid tager det at flyve til Kaliningrad?

Flyvningen fra en af Danmarks lufthavne til Kaliningrad Lufthavn (KGD) er lidt mere end en sviptur. Turen tager fra ni timer og op afhængigt af forbindelser og mellemlandinger undervejs. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), vil turen kunne gøres på ni timer inklusive et par mellemlandinger. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), skal du regne med cirka 11 timers rejse, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) kan se frem til en rejse på omkring 13 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Kaliningrad?

Direkte flyrejser fra Danmark til Kaliningrad i Rusland er ikke tilgængelige. Du skal have en mellemlanding eller to undervejs for at komme til destinationen. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du for eksempel flyve med LOT til polske Warszawa og derfra videre til Moskva, hvor russiske Aeroflot tager over og sender dig resten af vejen til Kaliningrad i Rusland. Står du i Billund Lufthavn, kan din rejse være med hollandske KLM, der først tager dig til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam og derfra videre til Sankt Petersborg i Rusland. Her skifter du fly og selskab til russiske Aeroflot, som flyver dig til Kaliningrad. Fra Aalborg Lufthavn kan din rejse begynde med Aeroflot, og de kan tage dig hele vejen forbi først Amsterdam og videre til Moskva, før du til slut er fremme ved dit rejsemål i Kaliningrad.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kaliningrad Lufthavn?

Priser for fly til Kaliningrad Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kaliningrad Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kaliningrad Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kaliningrad Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kaliningrad Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kaliningrad Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Kaliningrad

Er der krav til pas og visum for at komme til Kaliningrad?

Har du fundet et flytilbud til Kaliningrad, skal du være opmærksom på de temmeligt omfattende regler for indrejse i Rusland for danske statsborgere. Du skal have et visum for at rejse ind i landet, og dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over din hjemrejsedato, og i passet skal der være mindst to blanke sider. Har du et dansk pas med forlænget udløbstid, kan du bruge det til både ind- og udrejse. Har du et dansk nødpas, kan du kun bruge det til udrejse, mens du overhovedet ikke kan bruge et EU-nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kaliningrad

Hvad kan man se i Kaliningrad?

Kaliningrad har både været under polsk, prøjsisk og tysk herredømme, og måske er det derfor, at du kan se frem til at møde en livsglad og levende kultur, hvis dine flybilletter sender dig til Kaliningrad. De sætter pris på, hvad de har. Når du er i Kaliningrad, kan du for eksempel lytte til orgelmusik i den katolske Königsberg Katedral, eller du kan opleve Verdenshavenes Museum, som både fortæller den lokale historie om byens med- og modspil med de nærliggende have, og som også fortæller om verdenshavene, som navnet antyder. På museet kan du både komme ombord på en ubåd og på en fiskekutter. Da Immanuel Kant boede i Kaliningrad, hed byen Königsberg (som katedralen), og når du nu er i det kategoriske imperativs by, bør du benytte lejligheden og tage ud i den dansende skov og danse lidt rundt selv. Brug også tid på at besøge ravmuseet, og når du er færdig med rav, kan du hoppe i tidsmaskinen og besøge Central Market, som er et kæmpe marked i byen, der minder om tiden, hvor Kaliningrad var en del af Sovjetunionen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kaliningrad?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Kaliningrad, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Kaliningrad, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Kaliningrad med fleksibel booking på momondo?

Fly til Kaliningrad med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kaliningrad?

Når alle potentielle fly til Kaliningrad vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kaliningrad lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kaliningrad, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kaliningrad spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kaliningrad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.