Find billige fly til Kaliningrad

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kaliningrad

Få indsigter om din flyrejse til Kaliningrad, så du kan lave den bedste rejseplan


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kaliningrad

Flyvningen fra en af Danmarks lufthavne til Kaliningrad Lufthavn (KGD) er lidt mere end en sviptur. Turen tager fra ni timer og op afhængigt af forbindelser og mellemlandinger undervejs. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), vil turen kunne gøres på ni timer inklusive et par mellemlandinger. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), skal du regne med cirka 11 timers rejse, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) kan se frem til en rejse på omkring 13 timer.

Direkte flyrejser fra Danmark til Kaliningrad i Rusland er ikke tilgængelige. Du skal have en mellemlanding eller to undervejs for at komme til destinationen. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du for eksempel flyve med LOT til polske Warszawa og derfra videre til Moskva, hvor russiske Aeroflot tager over og sender dig resten af vejen til Kaliningrad i Rusland. Står du i Billund Lufthavn, kan din rejse være med hollandske KLM, der først tager dig til Schiphol-lufthavnen i Amsterdam og derfra videre til Sankt Petersborg i Rusland. Her skifter du fly og selskab til russiske Aeroflot, som flyver dig til Kaliningrad. Fra Aalborg Lufthavn kan din rejse begynde med Aeroflot, og de kan tage dig hele vejen forbi først Amsterdam og videre til Moskva, før du til slut er fremme ved dit rejsemål i Kaliningrad.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Kaliningrad

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Kaliningrad med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Kaliningrad?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Kaliningrad falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvilke flyselskaber flyver til Kaliningrad?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kaliningrad

Hvilke flyselskaber flyver til Kaliningrad?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kaliningrad fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er airBaltic, LOT og Aeroflot. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Kaliningrad, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Kaliningrad

Neden for finder du alle lufthavne i Kaliningrad samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Kaliningrad Lufthavn?

Fra Kaliningrad Lufthavn kan du komme videre til for eksempel centrum af Kaliningrad med bus, som kører flere gange i timen fra morgen til aften. En anden mulighed er at køre med taxi. Der er to selskaber, der har licens til at køre fra lufthavnen. Du anbefales på det kraftigste at benytte dig af de licenserede selskaber. Endelig kan du leje en bil fra enten et af de lokale eller internationale udlejningsfirmaer, som holder til i lufthavnen.


Visumkrav for Kaliningrad

Har du fundet et flytilbud til Kaliningrad, skal du være opmærksom på de temmeligt omfattende regler for indrejse i Rusland for danske statsborgere. Du skal have et visum for at rejse ind i landet, og dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over din hjemrejsedato, og i passet skal der være mindst to blanke sider. Har du et dansk pas med forlænget udløbstid, kan du bruge det til både ind- og udrejse. Har du et dansk nødpas, kan du kun bruge det til udrejse, mens du overhovedet ikke kan bruge et EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kaliningrad


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kaliningrad

Kaliningrad har både været under polsk, prøjsisk og tysk herredømme, og måske er det derfor, at du kan se frem til at møde en livsglad og levende kultur, hvis dine flybilletter sender dig til Kaliningrad. De sætter pris på, hvad de har. Når du er i Kaliningrad, kan du for eksempel lytte til orgelmusik i den katolske Königsberg Katedral, eller du kan opleve Verdenshavenes Museum, som både fortæller den lokale historie om byens med- og modspil med de nærliggende have, og som også fortæller om verdenshavene, som navnet antyder. På museet kan du både komme ombord på en ubåd og på en fiskekutter. Da Immanuel Kant boede i Kaliningrad, hed byen Königsberg (som katedralen), og når du nu er i det kategoriske imperativs by, bør du benytte lejligheden og tage ud i den dansende skov og danse lidt rundt selv. Brug også tid på at besøge ravmuseet, og når du er færdig med rav, kan du hoppe i tidsmaskinen og besøge Central Market, som er et kæmpe marked i byen, der minder om tiden, hvor Kaliningrad var en del af Sovjetunionen.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Kaliningrad, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Kaliningrad, så du sparer tid og penge.

Fly til Kaliningrad med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Kaliningrad vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kaliningrad, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kaliningrad spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.