Billige flybilletter fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 3.10
søn. 10.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

Information om Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino-Lufthavn: Milano Linate fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate, og kan man flyve direkte?
Hurtigste flyvetid1t. 10min.Det hurtigste fly fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate tager 1t. 10min.
Direkte flytor. og fre.Direkte fly fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate på torsdag og fredag. Det eneste flyselskab, der tilbyder direkte fly, er Alitalia.

Sådan finder du billige fly fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lufthavn: Milano Linate?

april

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate er april. Det dyreste tidspunkt er februar.

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate?

60 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Lufthavn: Milano Linate er ca. 60 dage før afgang


  • Hvor langt er der fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Milano Linate med fly?

    Et fly fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Milano Linate tilbagelægger omkring 471,7 km.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lufthavn: Milano Linate?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Lufthavn: Milano Linate. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Lufthavn: Milano Linate nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.