Billige flybilletter fra Manila til Dumaguete City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.9
ons. 6.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Manila Ninoy Aquino Intl til Dumaguete City.
Se nuværende rejserestriktioner for Filippinerne

Information om Manila-Dumaguete City fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Manila til Dumaguete City, og kan man flyve direkte?
Direkte flyIngenDer er ingen direkte fly fra Manila til Dumaguete City. Der er ingen populære ruter fra Manila til Dumaguete City.
Lufthavne i Dumaguete City1 lufthavnDer er 1 lufthavn i nærheden af Dumaguete City: Dumaguete City (DGT)

Sådan finder du billige fly fra Manila til Dumaguete City

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dumaguete City?

juli

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Manila til Dumaguete City er juli. Det dyreste tidspunkt er december.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Manila til Dumaguete City?

søndag

Den billigste dag er typisk søndag. Den dyreste dag er typisk fredag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Manila til Dumaguete City?

om eftermiddagen

Fly fra Manila til Dumaguete City er ca. 17% dyrere om formiddagen end om eftermiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Dumaguete City fra Manila?

Cebu Pacific

Cebu Pacific og Philippine Airlines er de mest populære selskaber, der flyver fra Manila til Dumaguete City

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra Manila til Dumaguete City?

25 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra Manila til Dumaguete City er ca. 25 dage før afgang


Bedste flyselskaber, der flyver fra Manila til Dumaguete City

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Manila til Dumaguete City med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Philippine Airlines
PrisFra 331 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
7,5
Cebu Pacific
PrisFra 380 kr.
Gratis afbestilling
Vurdering
6,3

  • Hvor langt er der fra Manila Ninoy Aquino Intl til Dumaguete City med fly?

    Dumaguete City er 639,9 km fra Manila Ninoy Aquino Intl.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dumaguete City?

På nuværende tidspunkt inkluderer Filippinerne rejserestriktioner rejser til Dumaguete City. Indrejserestriktioner

Filippinernes grænser er kun åbne for hjemvendte filippinske statsborgere og deres ægtefæller og børn, indiske statsborgere med midlertidig opholdstilladelse, kinesiske statsborgere med permanent opholdstilladelse, som er ægtefæller til filippinske statsborgere og udenlandske statsborgere med visse visumkategorier. Fra den 15. januar vil rejsende fra følgende lande ikke få adgang til Filippinerne: Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordan, Libanon, Nederlandene, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Ikke-filippinske statsborgere, der flyver via et af de lande, der er omfattet af forbuddet, mens de er på vej til Filippinerne, bør have tilladelse til at rejse ind i Filippinerne, forudsat at de kan dokumentere, at de ikke har forladt transitlufthavnen i det pågældende land, og at de ikke har fået indrejsetilladelse fra immigrationsmyndighederne i det pågældende land. Fra den 7. december kan følgende adgangsrettigheder til Filippinerne tillades i henhold til Republik-loven 6768: Udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere, der ønsker indrejse i Filippinerne, skal være i besiddelse af visum i følgende kategorier, ellers risikerer de at blive afvist i indrejsehavnen: -et visum udstedt af en ikke-indvandrer i henhold til § 13 i immigrationsloven (Section 13-serievisum: / a,b,c,d,e,g) - personer, der har opnået status som bosiddende i henhold til republikkens lov 7919 eller loven om social integration af udlændinge (RA 7919-visum) - personer, der har benyttet sig af bekendtgørelse 324 eller fremmedlegionaliseringsprogram (EO 324 visa) -indenlandske udenlandske statsborgere (indfødt-visa). Fra den 7. december kan udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, få visumfri indrejse i henhold til den administrerende ordre 408, s. 1960. De skal have en forudindstillet karantænefacilitet og COVID-19-test på et laboratorium, der opererer i lufthavnen.

karantænekrav

Alle ankommende rejsende og flypersonale skal fremvise en udfyldt Case Investigation Formular ved ankomsten. De vil blive testet for coronavirus (COVID-19) og anbragt i karantæne for egen regning, mens resultaterne af testen afventes.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der ankommer til Davao, skal have en helbredsgodkendelse med negativ coronavirus-resultat (COVID-19), udstedt inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Dumaguete City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.