Find billige fly til Novosibirsk

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Indsigter og trends for flyrejser til Novosibirsk

Få indsigter om din flyrejse til Novosibirsk, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Novosibirsk?

Det tager i gennemsnit 24t. 35min. at flyve fra Danmark til Novosibirsk, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Novosibirsk Tolmachevo (den mest populære lufthavn i Novosibirsk). Hvis du flyver fra Billund til Novosibirsk Tolmachevo, tager det omkring .

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Novosibirsk

Hvor lang tid tager det at flyve til Novosibirsk?

Hvis du booker en flyrejse til Novosibirsk med momondo, tager flyrejsen til Novosibirsk mellem under et halvt og op til et helt døgn, alt afhængigt af, hvilket flyselskab, du flyver med, og hvor der gøres stop med mellemlandinger, eventuelt flyskift, ventetid og genindcheckning af bagage med mere. Flere forskellige flyselskaber opererer på denne flyrute, og du må forvente at skulle skifte mellem dem, når du skifter fly. Det gælder fx, når du flyver fra Kastrup Airport med Air Baltic, der har mellemlanding i Riga, hvorefter flyselskabet S7 Airlines tager over. Det samme er tilfældet, når du flyver med andre flyselskaber som fx Norwegian Air, eller når du flyver fra Billund Airport.

Hvor kan du flyve direkte til Novosibirsk fra?

Der er endnu ikke etableret direkte forbindelse mellem nogen dansk lufthavn og Novosibirsk Tolmachevo Airport, og du skal forvente at gøre mindst én mellemlanding, som det blandt andet er tilfældet, når du booker en flyvning fra Kastrup med det russiske Aeroflot. Med andre internationale flyselskaber er reglen, at der er to mellemlandinger på vejen til Novosibirsk. Det gælder for eksempel både for Royal Dutch Airlines og SAS. Flyvetiden kan derfor være noget forskellig, alt afhængig af, om der er self transfer og eventuel ventetid i den enkelte transitlufthavn. Derfor er det en god idé at undersøge, hvordan forholdene er i de enkelte transitlufthavne, da de kan være meget forskellige. Hovedsagen er, at du har en lang række forskellige flyseskaber at vælge imellem, men her skal du også tage in mente, at det er forskelligt, hvilke flyselskaber der flyver på ruten afhængigt af årstiden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn?

Priser for fly til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Novosibirsk Tolmachevo Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Novosibirsk

Hvilke krav til pas og visum er der, når du besøger Novosibirsk?

Der gælder de samme regler for pas til Novosibirsk, som der gør for alle andre rejsende til Rusland. Det vil sige følgende: Passet skal være gyldigt i mindst et halvt år efter hjemrejse og have minimum to blanke sider. Desuden skal du søge om en invitation og et turistvisum. Til dette skal du bruge et gyldigt pasbillede, samt have taget dine fingeraftryk. Ved indrejse skal du også kunne dokumentere en rejseforsikring, og at du har modtaget et såkaldt turist voucher fra dit hotel eller opholdssted i Rusland. For at kunne få alt dette, skal du kontakte den russiske ambassade og bestille en tid til et møde og medbringe de nødvendige informationer. Dette lyder besværligt, men mange fly- og rejseselskaber tilbyder mod betaling at hjælpe med denne proces.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Novosibirsk

Hvad kan du se og lave i Novosibirsk?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken årstid, du besøger Novosibirsk, da temperaturen svinger meget fra vinter til sommer. Byen er omgivet af storslået sibirisk natur, som indbyder til hikes og vandreture, men her anbefales det at have en guide med. Der er flere gode museer i byen, såsom det lokalhistoriske og naturhistoriske museum. Byens kunstmuseum er desuden velforsynet med både klassisk og moderne kunst samt kunsthåndværk lavet af de oprindelige jæger- og renhyrdesamfund i Sibirien, ligesom der også er et museum specielt helliget maleren Nicholas Roerich. Novosibirsk huser desuden et operahus og teater, der iscenesætter forestillinger på verdensniveau og har jævnlige besøg af verdensstjerner. Man bør heller ikke snyde sig selv for at se den historiske Nevsky Katedral eller gå langs floden Ob, der deler byen i to.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Novosibirsk?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Novosibirsk. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Novosibirsk med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Novosibirsk på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Novosibirsk?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Novosibirsk ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Novosibirsk lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Novosibirsk. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Novosibirsk på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.