Find billige fly til Novosibirsk

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 7.12
ons. 14.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Novosibirsk

Få indsigter om din flyrejse til Novosibirsk, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Novosibirsk?

Det tager i gennemsnit 24t. 35min. at flyve fra Danmark til Novosibirsk, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Novosibirsk Tolmachevo (den mest populære lufthavn i Novosibirsk). Hvis du flyver fra Billund til Novosibirsk Tolmachevo, tager det omkring .

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Novosibirsk

Hvis du booker en flyrejse til Novosibirsk med momondo, tager flyrejsen til Novosibirsk mellem under et halvt og op til et helt døgn, alt afhængigt af, hvilket flyselskab, du flyver med, og hvor der gøres stop med mellemlandinger, eventuelt flyskift, ventetid og genindcheckning af bagage med mere. Flere forskellige flyselskaber opererer på denne flyrute, og du må forvente at skulle skifte mellem dem, når du skifter fly. Det gælder fx, når du flyver fra Kastrup Airport med Air Baltic, der har mellemlanding i Riga, hvorefter flyselskabet S7 Airlines tager over. Det samme er tilfældet, når du flyver med andre flyselskaber som fx Norwegian Air, eller når du flyver fra Billund Airport.

Der er endnu ikke etableret direkte forbindelse mellem nogen dansk lufthavn og Novosibirsk Tolmachevo Airport, og du skal forvente at gøre mindst én mellemlanding, som det blandt andet er tilfældet, når du booker en flyvning fra Kastrup med det russiske Aeroflot. Med andre internationale flyselskaber er reglen, at der er to mellemlandinger på vejen til Novosibirsk. Det gælder for eksempel både for Royal Dutch Airlines og SAS. Flyvetiden kan derfor være noget forskellig, alt afhængig af, om der er self transfer og eventuel ventetid i den enkelte transitlufthavn. Derfor er det en god idé at undersøge, hvordan forholdene er i de enkelte transitlufthavne, da de kan være meget forskellige. Hovedsagen er, at du har en lang række forskellige flyseskaber at vælge imellem, men her skal du også tage in mente, at det er forskelligt, hvilke flyselskaber der flyver på ruten afhængigt af årstiden.


Gode tilbud på fly til Novosibirsk

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Novosibirsk fundet af momondos brugere for nylig
0

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Novosibirsk

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Novosibirsk?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Novosibirsk. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Novosibirsk med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.


Hvilke flyselskaber flyver til Novosibirsk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Novosibirsk

Hvilke flyselskaber flyver til Novosibirsk?

For fly fra Danmark til Novosibirsk, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM og Aeroflot. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Novosibirsk

Neden for finder du alle lufthavne i Novosibirsk samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Novosibirsk fra lufthavnen?

Novosibirsk Tolmachevo Airport ligger i selve udkanten af byen og der er flere forskellige muligheder for at komme ind til centrum. Det er både muligt at køre med taxi og tage offentlige transport. Med hensyn til dette er der flere muligheder, idet både de to busruter 111E, der stopper på den centrale banegård, og 112E, der har endestation ved et butikscenter, kører mod centrum. Derudover kører en minibustaxi også med faste mellemrum mellem de to destinationer. Endelig er det også muligt på forhånd at booke en lejebil i lufthavnen via momondo, da AVIS har filial her.


Populære fly til Novosibirsk

Find dine flybilletter til Novosibirsk blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Novosibirsk
Hurtigste flyvetid24t. 35min.
Laveste pris3.452 kr.

Visumkrav for Novosibirsk

Der gælder de samme regler for pas til Novosibirsk, som der gør for alle andre rejsende til Rusland. Det vil sige følgende: Passet skal være gyldigt i mindst et halvt år efter hjemrejse og have minimum to blanke sider. Desuden skal du søge om en invitation og et turistvisum. Til dette skal du bruge et gyldigt pasbillede, samt have taget dine fingeraftryk. Ved indrejse skal du også kunne dokumentere en rejseforsikring, og at du har modtaget et såkaldt turist voucher fra dit hotel eller opholdssted i Rusland. For at kunne få alt dette, skal du kontakte den russiske ambassade og bestille en tid til et møde og medbringe de nødvendige informationer. Dette lyder besværligt, men mange fly- og rejseselskaber tilbyder mod betaling at hjælpe med denne proces.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Novosibirsk


De bedste oplevelser og seværdigheder i Novosibirsk

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken årstid, du besøger Novosibirsk, da temperaturen svinger meget fra vinter til sommer. Byen er omgivet af storslået sibirisk natur, som indbyder til hikes og vandreture, men her anbefales det at have en guide med. Der er flere gode museer i byen, såsom det lokalhistoriske og naturhistoriske museum. Byens kunstmuseum er desuden velforsynet med både klassisk og moderne kunst samt kunsthåndværk lavet af de oprindelige jæger- og renhyrdesamfund i Sibirien, ligesom der også er et museum specielt helliget maleren Nicholas Roerich. Novosibirsk huser desuden et operahus og teater, der iscenesætter forestillinger på verdensniveau og har jævnlige besøg af verdensstjerner. Man bør heller ikke snyde sig selv for at se den historiske Nevsky Katedral eller gå langs floden Ob, der deler byen i to.


Find billige flybilletter til andre byer i Rusland

Rusland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Novosibirsk. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Novosibirsk på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Novosibirsk ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Novosibirsk. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.