Find billige flybilletter til Ulan-Ude

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ulan-Ude?

Det er ikke ligefrem en kort tur fra Danmark til den russiske by Ulan-Ude tæt på grænsen til Mongoliet, og det er det heller ikkemed hensyn til den tid, du skal bruge på flyvningen. Hvis du vil bruge det færreste antal timer på transporten, skal du ikke overraskende flyve fra én af Danmarks to største lufthavne, Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL). Herfra er der et ganske fint udvalg af flyrejser til Ulan-Ude, med en samlet transporttid på ned til 15 timer. Det kan bestemt anbefales at planlægge din rejse efter disse flytilbud og gøre det i god tid, så du får fat i de bedste flybilletter. Ellers kan du risikere rejsetider, der er tæt på dobbelt så lange på grund af ventetid i forbindelse med de obligatoriske mellemlandinger.

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at flyve fra en dansk lufthavn til Ulan-Ude uden stop på vejen. Du slipper heller ikke for mindst to mellemlandinger, hvoraf den sidste i langt de fleste tilfælde vil foregå i en internationale lufthavn i den russiske hovedstad Moskva. Det kan både være Moskva-Sjeremetevo (SVO) eller Moskva-Domodedovo (DME). Inden da vil du typisk mellemlande i en eller flere europæiske lufthavne, for eksempel i Frankfurt (FRA) eller Wien (VIE). Som sagt kan ventetiden i forbindelse med mellemlandingerne være lang, men det er muligt at finde flyrejser til Ulan-Ude fra København og Billund, hvor både antallet af mellemlandinger og ventetiden i lufthavnene - og dermed den samlede transporttid - er relativt overkommelig.Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ulan-Ude

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.

  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ulan-Ude?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Ulan-Ude. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ulan-Ude med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.


Lufthavne i nærheden af Ulan-Ude

Neden for finder du alle lufthavne i Ulan-Ude samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Ulan-Ude Lufthavn?

Selv om rejsen fra Danmark til Ulan-Ude er lang, forholder det sig heldigvis anderledes, når du skal tilbagelægge det sidste stykke fra lufthavnen til selve byen. Det tager kun i omegnen af 20 minutter at køre til centrum i en offentlig Marshrutka-minibus, og der er to ruter at vælge imellem fra lufthavnen. Det drejer sig om rute 55 og 77, som begge kører gennem Ulan-Udes centrum. Det kan være en god idé at forhøre sig hos chaufføren, hvor du skal stå af, så du ikke kommer til at køre for langt. Stoppestedet ved navn Ploshchat Savetaf er som regel et godt valg. Du har selvfølgelig også mulighed for at tage en taxa ind til byen eller leje en bil i lufthavnen, hvis du har mod på at køre selv.


Visumkrav for Ulan-Ude

Der er visumpligt, når du som dansker skal rejse til Rusland. Herudover skal du selvfølgelig kunne fremvise et pas, der skal være gyldigt i seks måneder ud over datoen for din hjemrejse. Der skal desuden være minimum to blanke sider i passet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ulan-Ude


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ulan-Ude

En by i Sibirien giver måske ikke umiddelbart et billede af et populært turistmål, men det er ikke desto mindre, hvad Ulan-Ude er. Byen ligger tæt på Asiens største ferskvandssø, Baikalsøen, som bliver besøgt af mange rejsende hvert år, og Ulan-Ude er desuden kendt som Ruslands buddhistiske centrum. Det skyldes både byens placering ved grænsen til Mongoliet og de tætte transportforbindelser til det østlige Asien, ikke mindst den Transmongolske Jernbane, der kører til Kinas hovedstad Beijing. Derfor er der naturligvis rige muligheder for at komme tæt på den buddhistiske kultur, blandt andet hvis du lægger vejen forbi Ivolginsky Datsan, som er det største buddhistiske tempel i Ulan-Ude. Herudover kan du besøge et af Ruslands største udendørsmuseer, Ulan-Udes Etnografiske Museum, som giver et godt indblik i områdets lange historie. Byen har også et rigt natteliv, som byder på mange tilbud til vestlige turister.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Ulan-Ude, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Ulan-Ude, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Ulan-Ude, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Ulan-Ude vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Ulan-Ude. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.