Book fly med Braathens Regional

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Anmeldelser af Braathens Regional

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Braathens Regional

Det koster ingenting at blive medlem af Braathens Regionals loyalitetsprogram. Det fungerer, som de fleste andre medlemskaber, ved at du optjener point på enhver af dine rejser med flyselskabet. Det er ikke vigtigt om dit Braathens Regional-fly skal ud på en længere eller kortere rute, da du altid vil få mulighed for at samle point og nyde godt af de fordele, som dit medlemskab sikrer dig. For alle merit- og guldmedlemmer inkluderer det blandt andet fri adgang til lounges i forskellige lufthavne, samt gratis transport med nogle af de lokale lufthavnsbusser i Sverige. Book Braathens Regional flyvninger og benyt let dine point for at modtage rabatter eller andre fordele.

På ethvert Braathens Regional-fly er det kun tilladt at medbringe et enkelt stykke håndbagage. Det skal være muligt at opbevare denne bagage under sædet foran dig, hvilket betyder, at din taske eller kuffert ikke må være større end 50 x 40 x 25 cm. Derudover er der et krav om, at den ikke må veje mere end otte kilo i alt. Flyselskabet tillader dog, at du også medbringer en lille håndtaske eller lignende. Du må derfor godt tage din bærbare computer eller kamera med ombord ved siden af din håndbagage, uden at det koster ekstra. Har du behov for mere plads, kan du før afrejse bestille og betale for at medbringe en ekstra kuffert i lastrummet.

Du kan medbringe enten en kat eller hund ombord på Braathens Regional-fly, der rejser imellem svenske destinationer, men ikke på internationale ruter. Det må kun være et mindre dyr, da det udelukkende er tilladt at opbevare dem i kabinen. Det betyder, at den samlede vægt af både dyr og transportbur ikke må overstige otte kilo. Derudover må buret ikke være større end 45 x 35 x 25 cm, da det ligesom din håndbagage skal kunne passe ind under sædet foran dig. Det er dog gratis at medbringe førerhunde, samt tjenestedyr, da de alle er fritaget for flyselskabets vægtrestriktioner. Har du nogle tvivl, kan du altid tjekke de specifikke regler under dine Braathens Regional reservationer.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Braathens Regional-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Braathens Regionals hjemmeside på goldenair.se eller ringe til dem på +46 520 825 00 for opdateringer og flystatus.


Flysporing for Braathens Regional

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Braathens Regional
fre. 6/24