Book fly med Braathens Regional

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Anmeldelser af Braathens Regional

8,4
Meget godBaseret på 8 verificerede gæsteanmeldelser
8,5Boarding
8,5Comfort
9,5Besætning
6,8Underholdning
8,2Mad


Oplysninger om flyvning med Braathens Regional

Det koster ingenting at blive medlem af Braathens Regionals loyalitetsprogram. Det fungerer, som de fleste andre medlemskaber, ved at du optjener point på enhver af dine rejser med flyselskabet. Det er ikke vigtigt om dit Braathens Regional-fly skal ud på en længere eller kortere rute, da du altid vil få mulighed for at samle point og nyde godt af de fordele, som dit medlemskab sikrer dig. For alle merit- og guldmedlemmer inkluderer det blandt andet fri adgang til lounges i forskellige lufthavne, samt gratis transport med nogle af de lokale lufthavnsbusser i Sverige. Book Braathens Regional flyvninger og benyt let dine point for at modtage rabatter eller andre fordele.

På ethvert Braathens Regional-fly er det kun tilladt at medbringe et enkelt stykke håndbagage. Det skal være muligt at opbevare denne bagage under sædet foran dig, hvilket betyder, at din taske eller kuffert ikke må være større end 50 x 40 x 25 cm. Derudover er der et krav om, at den ikke må veje mere end otte kilo i alt. Flyselskabet tillader dog, at du også medbringer en lille håndtaske eller lignende. Du må derfor godt tage din bærbare computer eller kamera med ombord ved siden af din håndbagage, uden at det koster ekstra. Har du behov for mere plads, kan du før afrejse bestille og betale for at medbringe en ekstra kuffert i lastrummet.


Flysporing for Braathens Regional

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Braathens Regional
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.