FAQ
Anmeldelser
Flytracker

Book fly med Braathens Regional

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Tue 21.5
Tue 28.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Braathens Regional

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Braathens Regional flyselskab?

Det koster ingenting at blive medlem af Braathens Regionals loyalitetsprogram. Det fungerer, som de fleste andre medlemskaber, ved at du optjener point på enhver af dine rejser med flyselskabet. Det er ikke vigtigt om dit Braathens Regional-fly skal ud på en længere eller kortere rute, da du altid vil få mulighed for at samle point og nyde godt af de fordele, som dit medlemskab sikrer dig. For alle merit- og guldmedlemmer inkluderer det blandt andet fri adgang til lounges i forskellige lufthavne, samt gratis transport med nogle af de lokale lufthavnsbusser i Sverige. Book Braathens Regional flyvninger og benyt let dine point for at modtage rabatter eller andre fordele.

Hvor meget håndbagage tillader Braathens Regional flyselskab?

På ethvert Braathens Regional-fly er det kun tilladt at medbringe et enkelt stykke håndbagage. Det skal være muligt at opbevare denne bagage under sædet foran dig, hvilket betyder, at din taske eller kuffert ikke må være større end 50 x 40 x 25 cm. Derudover er der et krav om, at den ikke må veje mere end otte kilo i alt. Flyselskabet tillader dog, at du også medbringer en lille håndtaske eller lignende. Du må derfor godt tage din bærbare computer eller kamera med ombord ved siden af din håndbagage, uden at det koster ekstra. Har du behov for mere plads, kan du før afrejse bestille og betale for at medbringe en ekstra kuffert i lastrummet.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Braathens Regional flyselskab?

Du kan medbringe enten en kat eller hund ombord på Braathens Regional-fly, der rejser imellem svenske destinationer, men ikke på internationale ruter. Det må kun være et mindre dyr, da det udelukkende er tilladt at opbevare dem i kabinen. Det betyder, at den samlede vægt af både dyr og transportbur ikke må overstige otte kilo. Derudover må buret ikke være større end 45 x 35 x 25 cm, da det ligesom din håndbagage skal kunne passe ind under sædet foran dig. Det er dog gratis at medbringe førerhunde, samt tjenestedyr, da de alle er fritaget for flyselskabets vægtrestriktioner. Har du nogle tvivl, kan du altid tjekke de specifikke regler under dine Braathens Regional reservationer.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Braathens Regional?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Braathens Regional-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Braathens Regionals hjemmeside på goldenair.se eller ringe til dem på +46 520 825 00 for opdateringer og flystatus.


Anmeldelser af Braathens Regional

9,5
FantastiskBaseret på 3 verificerede gæsteanmeldelser
10,0Underholdning
9,3Boarding
10,0Mad
10,0Besætning
8,6Comfort


Spor fly fra Braathens Regional

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Braathens Regional
Thu 5/16

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Tue 21.5
Tue 28.5
Send mig favorittilbud fra momondo