Book fly med CONVIASA

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Anmeldelser af CONVIASA

6,0
OkayBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
6,0Boarding
6,0Mad
6,0Underholdning
6,0Comfort
6,0Besætning


Oplysninger om flyvning med CONVIASA

Flyver CONVIASA fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Porlamar DelCaribe Marino hvis du ønsker at flyve med CONVIASA, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Venezolana.

Hvad er de mest populære lufthavne som CONVIASA benytter?

Isla los Roques Los Roques, Managua Augusto C Sandino, og Caracas Simon Bolivar er de mest populære lufthavne CONVIASA bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for CONVIASA?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst CONVIASA-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge CONVIASAs hjemmeside på portal.conviasa.aero eller ringe til dem på +58 0500-26684272 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra CONVIASA

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for CONVIASA
ons. 9/27

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.