Book fly med Linear Air Taxi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hurtige facts om Linear Air Taxi

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Linear Air Taxi

Billigste rute

2.754 kr.

Mest populære rute

SAC til SFO

Korteste fly

0t. 20min.

Længste flyvning

11t. 29min.
Den billigste rute, som Linear Air Taxi flyver fra Hyannis Barnstable til Nantucket Memorial kan fås for 2.754 kr.
Flyvningen fra Sacramento Executive til San Francisco Intl er i øjeblikket den mest populære rute med Linear Air Taxi
Den hurtigste flyrute med Linear Air Taxi varer 0t. 20min. fra Hyannis (HYA) til West Tisbury (MVY)
Den længste flyrute med Linear Air Taxi tager 11t. 29min. fra Wenatchee (EAT) til Everett (PAE)

Anmeldelser af Linear Air Taxi

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Linear Air Taxi

Jetair er et ungt, lille, regionalt flyselskab, uden tilknytning til de større luftfartsselskaber eller alliancer som Star Alliance. Man her dermed endnu ikke noget loyalitetsprogram, du kan nyde godt af som rejsende. Vil du have lidt af dit billetkøb tilbage, så betal med et kreditkort, som du har cashback på, så får du en lille andel af billetprisen retur på din konto, ligesom det i nogle fordelsprogrammer er muligt få et kreditkort, hvor du optjener miles på alle dine køb, også når du booker Jetair. Så kan du høre kasseapparatet klire, også under din Jetair flyvning.

Du må medbringe et stykke håndbagage, som maksimalt må veje otte kg, samt en personlig genstand, som kan være under sædet. Børn under to år må medbringe en blepose. Du må gratis tjekke en kuffert på maksimalt 23 kg ind. Mod ekstra betaling kan den ene kuffert veje op til 32 kg. Har du brug for mere bagage, kan du tilkøbe op til tre ekstra kufferter, men dette afhænger af hvor meget flyet er lastet og bagagen vil først blive lastet til sidst, når man ved hvor meget der er plads til på Jetair flyvningen.

Jetair anbefaler at man kontrollerer krav og regler omkring dyr i både afrejse- og ankomstlandet ved at kontakte relevante lands ambassader inden flyrejsen bestilles. Dernæst er det vigtigt at sikre at have de korrekte vaccinationer og dokumentation klar, samt bestille plads på flyet tidligst muligt. Skal der medbringes en servicehund, eller andet servicedyr, skal dette oplyses når billetten bookes, eller seneste 72 timer før afgang. Du skal medbringe dokumentation for behovet for dyret. Dyr som ellers skal medbringes i kabinen, skal befinde sig i en transporttaske der overholder IATA’s krav og kan stå under sædet foran. Dyr og taske må maksimalt veje seks kg. Større dyr er desværre ikke mulige få med, da man ikke tillader dyr i bagagerummet på flyet.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Linear Air Taxi-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Linear Air Taxis hjemmeside på linearair.com eller ringe til dem på +1 877 254 6327 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Miami til Tampa Intl med 0 stop for 2.874 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Linear Air Taxi tilbyder. Flyvningen fra Hyannis Barnstable til Nantucket Memorial med 1 stop for 2.754 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Linear Air Taxi.


Flysporing for Linear Air Taxi

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Linear Air Taxi
fre. 6/24