Book fly med Linear Air Taxi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Oplysninger om flyvning med Linear Air Taxi

Jetair er et ungt, lille, regionalt flyselskab, uden tilknytning til de større luftfartsselskaber eller alliancer som Star Alliance. Man her dermed endnu ikke noget loyalitetsprogram, du kan nyde godt af som rejsende. Vil du have lidt af dit billetkøb tilbage, så betal med et kreditkort, som du har cashback på, så får du en lille andel af billetprisen retur på din konto, ligesom det i nogle fordelsprogrammer er muligt få et kreditkort, hvor du optjener miles på alle dine køb, også når du booker Jetair. Så kan du høre kasseapparatet klire, også under din Jetair flyvning.

Du må medbringe et stykke håndbagage, som maksimalt må veje otte kg, samt en personlig genstand, som kan være under sædet. Børn under to år må medbringe en blepose. Du må gratis tjekke en kuffert på maksimalt 23 kg ind. Mod ekstra betaling kan den ene kuffert veje op til 32 kg. Har du brug for mere bagage, kan du tilkøbe op til tre ekstra kufferter, men dette afhænger af hvor meget flyet er lastet og bagagen vil først blive lastet til sidst, når man ved hvor meget der er plads til på Jetair flyvningen.


Flysporing for Linear Air Taxi

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Linear Air Taxi
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.