FAQ
Flytracker

Book fly med Linear Air Taxi

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Linear Air Taxi

Hvordan er loyalitetsprogrammet for Jetair?

Jetair er et ungt, lille, regionalt flyselskab, uden tilknytning til de større luftfartsselskaber eller alliancer som Star Alliance. Man her dermed endnu ikke noget loyalitetsprogram, du kan nyde godt af som rejsende. Vil du have lidt af dit billetkøb tilbage, så betal med et kreditkort, som du har cashback på, så får du en lille andel af billetprisen retur på din konto, ligesom det i nogle fordelsprogrammer er muligt få et kreditkort, hvor du optjener miles på alle dine køb, også når du booker Jetair. Så kan du høre kasseapparatet klire, også under din Jetair flyvning.

Hvor meget bagage må du medbringe hos Jetair?

Du må medbringe et stykke håndbagage, som maksimalt må veje otte kg, samt en personlig genstand, som kan være under sædet. Børn under to år må medbringe en blepose. Du må gratis tjekke en kuffert på maksimalt 23 kg ind. Mod ekstra betaling kan den ene kuffert veje op til 32 kg. Har du brug for mere bagage, kan du tilkøbe op til tre ekstra kufferter, men dette afhænger af hvor meget flyet er lastet og bagagen vil først blive lastet til sidst, når man ved hvor meget der er plads til på Jetair flyvningen.

Kan jeg flyve med et kæledyr hos Jetair?

Jetair anbefaler at man kontrollerer krav og regler omkring dyr i både afrejse- og ankomstlandet ved at kontakte relevante lands ambassader inden flyrejsen bestilles. Dernæst er det vigtigt at sikre at have de korrekte vaccinationer og dokumentation klar, samt bestille plads på flyet tidligst muligt. Skal der medbringes en servicehund, eller andet servicedyr, skal dette oplyses når billetten bookes, eller seneste 72 timer før afgang. Du skal medbringe dokumentation for behovet for dyret. Dyr som ellers skal medbringes i kabinen, skal befinde sig i en transporttaske der overholder IATA’s krav og kan stå under sædet foran. Dyr og taske må maksimalt veje seks kg. Større dyr er desværre ikke mulige få med, da man ikke tillader dyr i bagagerummet på flyet.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Linear Air Taxi?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Linear Air Taxi-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Linear Air Taxis hjemmeside på linearair.com eller ringe til dem på +1 877 254 6327 for opdateringer og flystatus.


Spor fly fra Linear Air Taxi

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Linear Air Taxi
tor. 5/16

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
tir. 21.5
tir. 28.5
Send mig favorittilbud fra momondo