FAQ
Anmeldelser
Flytracker

Book fly med Ultimate Air Shuttle

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 20.7
Sat 27.7
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Ultimate Air Shuttle

Hvordan er loyalitetsprogrammet hos Nasair?

Med reservationer hos flyselskabet Nasair, tjener du point hver gang, du foretager dig en ny rejse. Derfor er det også fremkommeligt at rejse med og at booke billetter med Nasair fly. Derudover er det også eftertragteligt, hvordan du optjener point i deres pointsystem. Det sker hver gang, at du booker et sæde, booker et måltid med på rejsen eller er med på Nasair flyvninger. Uanset om du flyver på økonomiklasse, business eller premium klasse, så optjener du point, så snart du booker en rejse. Der er også mulighed for at vælge, hvad du vil bruge dine optjente point på. Der er rig mulighed for at blive medlem, og det koster intet, men alle der booker gennem selskabet vil blive tilbudt at blive medlem. Endvidere har de også forskellige niveauer af medlemskab som bronze, guld osv.

Hvor meget bagage må du have ombord med Nasair?

Med Nasair fly må du kun medbringe en håndbagage på maks. 7 kg. Der er også nogle særlige krav i forhold til sikkerhed, så du ikke bare kan medbringe en hvilken som helst bagage, men det er velset, at din bagage lever op til kabinens sikkerhed. Bagage som er booket ved siden af på Nasair fly må veje som et eksempel højst veje 20-30 kg, hvis du flyver med økonomiklasse, som i øvrigt afhænger af, om du flyver indenrigs eller udenrigs. Derudover er der forskellige tilføjelser, som du kan gøre undervejs i din booking af Nasair flyvninger.

Hvordan er det lige med kæledyr, når du flyver med Nasair?

Kæledyr er tilladt at medbringe på Nasair reservationer og også, når du booker med Nasair, så er det muligt at reservere selve kæledyret som ekstra baggage. Det er tilladt at tage kæledyr med dig med i kabinen, så længe dyret er under 5 kg, og ellers er det gældende, at du skal have en reservation til dit kæledyr i Nasair flys opbevaring. Det er vigtigt, at du ved noget om dit kæledyrs helbred, før du begiver dig ud i at tage dit dyr med på rejsen, da nogle hunderacer f.eks. kan være meget sårbare, når du rejser med dem, og de vil have det svært ved at overleve den lange tur.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Ultimate Air Shuttle?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Ultimate Air Shuttle-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Ultimate Air Shuttles hjemmeside på ultimateairshuttle.com eller ringe til dem på 1 (800) 437-3931 for opdateringer og flystatus.


Anmeldelser af Ultimate Air Shuttle

10,0
FantastiskBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
10,0Boarding
7,9Mad
10,0Besætning
10,0Comfort
5,9Underholdning


Spor fly fra Ultimate Air Shuttle

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Ultimate Air Shuttle
Mon 7/15

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
Sat 20.7
Sat 27.7
Send mig favorittilbud fra momondo