Book fly med Ultimate Air Shuttle

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Anmeldelser af Ultimate Air Shuttle

10,0
EneståendeBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
7,9Mad
10,0Boarding
10,0Comfort
10,0Samlet
10,0Besætning
5,9Underholdning

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Ultimate Air Shuttle

Med reservationer hos flyselskabet Nasair, tjener du point hver gang, du foretager dig en ny rejse. Derfor er det også fremkommeligt at rejse med og at booke billetter med Nasair fly. Derudover er det også eftertragteligt, hvordan du optjener point i deres pointsystem. Det sker hver gang, at du booker et sæde, booker et måltid med på rejsen eller er med på Nasair flyvninger. Uanset om du flyver på økonomiklasse, business eller premium klasse, så optjener du point, så snart du booker en rejse. Der er også mulighed for at vælge, hvad du vil bruge dine optjente point på. Der er rig mulighed for at blive medlem, og det koster intet, men alle der booker gennem selskabet vil blive tilbudt at blive medlem. Endvidere har de også forskellige niveauer af medlemskab som bronze, guld osv.

Med Nasair fly må du kun medbringe en håndbagage på maks. 7 kg. Der er også nogle særlige krav i forhold til sikkerhed, så du ikke bare kan medbringe en hvilken som helst bagage, men det er velset, at din bagage lever op til kabinens sikkerhed. Bagage som er booket ved siden af på Nasair fly må veje som et eksempel højst veje 20-30 kg, hvis du flyver med økonomiklasse, som i øvrigt afhænger af, om du flyver indenrigs eller udenrigs. Derudover er der forskellige tilføjelser, som du kan gøre undervejs i din booking af Nasair flyvninger.

Kæledyr er tilladt at medbringe på Nasair reservationer og også, når du booker med Nasair, så er det muligt at reservere selve kæledyret som ekstra baggage. Det er tilladt at tage kæledyr med dig med i kabinen, så længe dyret er under 5 kg, og ellers er det gældende, at du skal have en reservation til dit kæledyr i Nasair flys opbevaring. Det er vigtigt, at du ved noget om dit kæledyrs helbred, før du begiver dig ud i at tage dit dyr med på rejsen, da nogle hunderacer f.eks. kan være meget sårbare, når du rejser med dem, og de vil have det svært ved at overleve den lange tur.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Ultimate Air Shuttle-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Ultimate Air Shuttles hjemmeside på ultimateairshuttle.com eller ringe til dem på 1 (800) 437-3931 for opdateringer og flystatus.


Flysporing for Ultimate Air Shuttle

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Ultimate Air Shuttle
fre. 6/24