Book fly med St Barth Commuter

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Hurtige facts om St Barth Commuter

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for St Barth Commuter

Billigste rute

643 kr.

Mest populære rute

SBH til SXM

Korteste fly

0t. 15min.

Længste flyvning

15t. 45min.
Den billigste rute, som St Barth Commuter flyver fra Grand-Case L'Espérance til Gustavia St Barthelemy kan fås for 643 kr.
Flyvningen fra Gustavia St Barthelemy til Simpson Bay Princ. Juliana er i øjeblikket den mest populære rute med St Barth Commuter
Den hurtigste flyrute med St Barth Commuter varer 0t. 15min. fra Grand-Case (SFG) til Gustavia (SBH)
Den længste flyrute med St Barth Commuter tager 15t. 45min. fra Pointe-à-Pitre (PTP) til Grand-Case (SFG)

Anmeldelser af St Barth Commuter

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med St Barth Commuter

Du bliver nødt til at flyve fra Gustavia St Barthelemy hvis du ønsker at flyve med St Barth Commuter, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Tradewind.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst St Barth Commuter-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge St Barth Commuters hjemmeside på stbarthcommuter.com/en/ eller ringe til dem på (+590) 590 27 54 54 for opdateringer og flystatus.

Grand-Case L'Espérance til Gustavia St Barthelemy og tilbage igen med 0 stop for 1.306 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med St Barth Commuter. St Barth Commuter tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 643 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Grand-Case L'Espérance til Gustavia St Barthelemy og har 0 stop.

AT flyve med St Barth Commuter kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 80x60x35 cm eller mindre. Håndbagage skal være 50x35x25 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 40x30x15 cm.


Flysporing for St Barth Commuter

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for St Barth Commuter
fre. 6/24