FAQ
Anmeldelser
Flytracker

Book fly med Windrose

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 22.6
lør. 29.6
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Oplysninger om flyvning med Windrose

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Windrose flyselskab?

Det ukrainske flyselskab tilbyder ikke et reelt loyalitetsprogram, men det er dog muligt at tilkøbe sig ekstra service, både før og under rejsen. Først og fremmest tilbyder selskabet forskellige typer af flybilletter, hvoraf premium er typen, der vil sikre dig flest fordele. En af disse fordele, er blandt andet priority boarding, hvilket giver dig mulighed for let og hurtigt at komme af og på dit Windrose fly. Book Windrose flyvninger af denne salgs, hvis disse fordele tiltaler dig. Før selve flyvningen, kan du også nyde godt af business lounges og hurtig check ind, hvis du igennem flyselskabet tilkøber HighPass. Det er mere eller mindre et kort, der giver adgang til yderligere services og fordele, i et hav af forskellige lufthavne.

Hvor meget håndbagage tillader Windrose?

Du må kun medbringe et enkelt stykke håndbagage på enhver af flyselskabets ruter, hvad end din Windrose flyvning er med et internationalt eller regionalt fly. Din håndbagage må ikke være større end 55 x 40 x 20 cm eller veje mere end syv kilo i alt. Det er de samme regler, der er gældende for alle passagerer. Med det sagt så har du dog altid mulighed for at betale for ekstra vægt til din kuffert i lastrummet før, at du ankommer til lufthavnen. Book Windrose i god tid, hvis du ved, at du enten skal medbringe specialbagage eller blot flere kilo ekstra.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Windrose?

Det er tilladt at tage din kat eller hund med ombord på et Windrose fly. Små dyr kan medbringes i kabinen så længe, at de transporteres i et bur, hvis mål ikke er større end 45 х 36 х 26 cm. Hvis den samlede vægt af både dyr og bur overstiger 10 kg, skal de tilbringe rejsen i bagagerummet, hvor den totale vægt må være helt op til 32 kg. Du skal naturligvis betale for at rejse med dit kæledyr, medmindre at der er tale om en førerhund. Det er nemlig gratis at tage førerhunde med på enhver af flyselskabets regionale og internationale ruter.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Windrose?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Windrose-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Windroses hjemmeside på windrose.aero eller ringe til dem på +38 44 498 77 77 for opdateringer og flystatus.


Anmeldelser af Windrose

8,3
Meget godBaseret på 4 verificerede gæsteanmeldelser
7,0Comfort
7,3Mad
9,0Besætning
9,0Boarding
7,3Underholdning


Spor fly fra Windrose

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Windrose
man. 6/17

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
lør. 22.6
lør. 29.6
Send mig favorittilbud fra momondo