Book fly med Windrose

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.6
søn. 11.6

Anmeldelser af Windrose

8,5
Meget godBaseret på 5 verificerede gæsteanmeldelser
7,0Underholdning
7,6Comfort
9,2Boarding
9,2Besætning
8,0Mad


Oplysninger om flyvning med Windrose

Det ukrainske flyselskab tilbyder ikke et reelt loyalitetsprogram, men det er dog muligt at tilkøbe sig ekstra service, både før og under rejsen. Først og fremmest tilbyder selskabet forskellige typer af flybilletter, hvoraf premium er typen, der vil sikre dig flest fordele. En af disse fordele, er blandt andet priority boarding, hvilket giver dig mulighed for let og hurtigt at komme af og på dit Windrose fly. Book Windrose flyvninger af denne salgs, hvis disse fordele tiltaler dig. Før selve flyvningen, kan du også nyde godt af business lounges og hurtig check ind, hvis du igennem flyselskabet tilkøber HighPass. Det er mere eller mindre et kort, der giver adgang til yderligere services og fordele, i et hav af forskellige lufthavne.

Du må kun medbringe et enkelt stykke håndbagage på enhver af flyselskabets ruter, hvad end din Windrose flyvning er med et internationalt eller regionalt fly. Din håndbagage må ikke være større end 55 x 40 x 20 cm eller veje mere end syv kilo i alt. Det er de samme regler, der er gældende for alle passagerer. Med det sagt så har du dog altid mulighed for at betale for ekstra vægt til din kuffert i lastrummet før, at du ankommer til lufthavnen. Book Windrose i god tid, hvis du ved, at du enten skal medbringe specialbagage eller blot flere kilo ekstra.


Flysporing for Windrose

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Windrose
ons. 5/31

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.