Udlejningsbiler fra Alamo i Guatemala City

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Guatemala City

Guatemala City, Guatemala
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Guatemala City, Guatemala
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Guatemala City Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Guatemala City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,4

Information om Alamo udlejningsbiler i Guatemala City

Alamo har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Guatemala Cityfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Alamo har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Guatemala City La Aurora som som er beliggende på La Aurora Intl Airport.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Alamo i Guatemala City. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Alamo.

Luksus udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Guatemala City i januar måned. I gennemsnit koster Luksus udlejningsbiler fra Alamo 560 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 558 kr. per dag i januar.

Alamo har 6 biludlejningslokationer i Guatemala City. Deres La Aurora Intl Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Guatemala City, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på La Aurora Intl Airport.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Guatemala City

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Guatemala City biludlejningsfirmaer