Udlejningsbiler fra Avis i Bari

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Bari

Bari, Bari, Italien
12. dec. — 19. dec.
Samme aflevering
Bari, Bari, Italien
man. 12.12
Middag
man. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Bari, Apulien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

92 kr. - 1.094 kr.

Alle biltyper

361 kr. - 1.265 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Bari, Apulien er i oktober når priserne er 92 kr. per dag i gennemsnit. 92 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 485 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Bari. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Bari, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Bari Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Bari, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,0

Information om Avis udlejningsbiler i Bari

Alle Avis biludlejningslokationer i Bari tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Avis har i Lufthavn: Bari Palese kan findes på Aeroporto Bari Palese.

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Bari (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Bari i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 1.685 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.685 kr. per dag i januar.

Der er 4 biludlejningslokationer i Bari som Avis ejer. Deres Via Leonida Laforgia, Bari lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 44% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Bari valgt at hente den på Via Leonida Laforgia.