Udlejningsbiler fra Avis i Lahtis

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Lahtis

Lahtis, Finland
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Lahtis, Finland
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Lahtis Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Lahtis, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer

Information om Avis udlejningsbiler i Lahtis

Alle Avis biludlejningslokationer i Lahtis tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Lahtis. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Lahtis. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Railway Station er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Lahtis. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 87% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Railway Station lokationen.