Udlejningsbiler fra Avis i Singapore

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Singapore

Singapore, Singapore
14. dec. — 21. dec.
Singapore, Singapore
tor. 14.12
Middag
tor. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Singapore, Singapore

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

394 kr. - 752 kr.

Alle biltyper

394 kr. - 782 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Singapore, Singapore er i juni når priserne er 394 kr. per dag i gennemsnit. 394 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 538 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Singapore. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Singapore, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Singapore Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Singapore, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,3

Information om Avis udlejningsbiler i Singapore

Har Avis en lokation i Singapore Changi Lufthavn?

Avis har 3 lokationer i Singapore Changi Lufthavn. Du vil finde Avis beliggende på Arrival Hall_Terminal 3, Arrival Hall_Terminal 2 og Arrivals Hall_Terminal 4.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Singapore?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Singapore (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Singapore i januar?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Singapore i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 555 kr. per dag og helt ned til 555 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Singapore?

I Singapore har Avis 4 lokationer. 390a Havelock Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 50% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Singapore fra Avis, 390a Havelock Road lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Singapore?

Priser for biler i Singapore opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Singapore?

Fra december 2023 er der 48 udbydere at vælge mellem for biler i Singapore.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Singapore?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Singapore. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Singapore?

Alle førere, der lejer en bil i Singapore, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Singapore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.