Udlejningsbiler fra Avis i St. Louis

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i St. Louis

St. Louis, MO, USA
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
St. Louis, MO, USA
søn. 4.12
Middag
søn. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i St. Louis, Missouri

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

247 kr. - 648 kr.

Alle biltyper

247 kr. - 611 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i St. Louis, Missouri er i november når priserne er 247 kr. per dag i gennemsnit. 247 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 430 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i St. Louis. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i St. Louis, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


St. Louis Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i St. Louis, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i St. Louis

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres St. Louis kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i St. Louis at være 273 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 244 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i St. Louis. Gennemsnitsprisen er typisk 1.911 kr. for en uges billeje fra Avis i december når man er i St. Louis.

Avis har 1 lokation i Lufthavn: Lambert-St Louis. Du vil finde Avis beliggende på 10482 Natural Bridge Road.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i St. Louis. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i St. Louis i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 269 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 256 kr. per dag.

I St. Louis har Avis 7 lokationer. 11157 Lindbergh Business Court er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 38% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i St. Louis fra Avis, 11157 Lindbergh Business Court lokationen.