Udlejningsbiler fra Budget i Singapore

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Singapore

Singapore, Singapore
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Singapore, Singapore
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Singapore Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Singapore, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om Budget udlejningsbiler i Singapore

Budget udlejningslokationer i Singapore er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i Singapore:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 3 lokationer i Lufthavn: Singapore Changi som er beliggende på Changi Apt Terminal 4, Changi Apt Terminal 3 og Changi Apt Terminal 3.

Ja, Budget i Singapore tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Med en gennemsnitspris på 397 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Budget i Singapore i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Singapore helt ned til 397 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste januar.

Changi Apt Terminal 3 er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Singapore. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 66% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra Changi Apt Terminal 3 lokationen.


Budget udlejningsbiler i

Lej en bil fra Budget i en anden by i