Udlejningsbiler fra Budget i Singapore

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Singapore

Singapore, Singapore
12. dec. — 19. dec.
Singapore, Singapore
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Singapore Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Singapore, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Budget udlejningsbiler i Singapore

Har Budget en lokation i Singapore Changi Lufthavn?

Ja, Budget har 3 lokationer i Singapore Changi Lufthavn som er beliggende på Changi Apt Terminal 4, Changi Apt Terminal 3 og Changi Apt Terminal 3.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Singapore?

Ja, Budget i Singapore tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Singapore i januar?

Med en gennemsnitspris på 384 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Singapore i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Singapore helt ned til 384 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste januar.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Singapore?

Changi Apt Terminal 3 er den mest populære Budget biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Singapore. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 56% af dem der valgte en udlejningsbil fra Budget valgt at leje fra Changi Apt Terminal 3 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Singapore?

Priser for biler i Singapore opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Singapore?

Fra december 2023 er der 48 udbydere at vælge mellem for biler i Singapore.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Singapore?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Singapore. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Singapore?

Alle førere, der lejer en bil i Singapore, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Singapore på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.