Udlejningsbiler fra Dollar i St.John.s

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i St.John.s

St.John.s, Antigua og Barbuda
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
St.John.s, Antigua og Barbuda
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

St.John.s Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i St.John.s, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

5,3

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,6

Value

4,6

Information om Dollar udlejningsbiler i St.John.s

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Dollar i St.John.s under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Dollar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Dollar har 1 lokation i Lufthavn: St.John.s Vc Bird Intl. Du vil finde Dollar beliggende på V.c Intl Ap.

Ja, Dollar i St.John.s tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Dollar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Dollar.

Dollar har 4 biludlejningslokationer i St.John.s. Deres V.c Intl Ap lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Dollar i St.John.s, valgt at leje deres bil fra Dollar lokationen på V.c Intl Ap.