Lej en bil i Antigua, Guatemala

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Antigua, Guatemala

Antigua, Guatemala
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Antigua, Guatemala
lør. 2.10
Middag
lør. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Antigua

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Antigua, Guatemala
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

7,9
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Antigua, Guatemala til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Guatemala City La Auroras biludlejningsdisk

Biludlejning i Antigua

89 brugere har søgt efter billeje i Antigua med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Antigua for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Antigua udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Antigua?

Leje af Hyundai Accent og Chevrolet Spark in Antigua er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Antigua kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 180 kr./dag og kan gå helt ned til 31 kr./dag. Priser på leje af en Chevrolet Spark kan også variere, men plejer at ligge på omkring 67 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 52 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Antigua i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Antigua.


Leje af bil i andre byer i Guatemala


Kom i gang med at planlægge din rejse til Antigua