Udlejningsbiler fra Enterprise i Anchorage

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Anchorage

Anchorage, AK, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Anchorage, AK, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Anchorage Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Anchorage, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Anchorage

Alle Enterprise biludlejningslokationer i Anchorage tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Enterprise biludlejningspriser i Anchorage at være 834 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 719 kr. per dag fra Enterprise på denne tid af året i Anchorage. Gennemsnitsprisen er typisk 5.838 kr. for en uges billeje fra Enterprise i december når man er i Anchorage.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Anchorage Intl. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 4940 W Intl Airport Rd.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Anchorage. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i Anchorage. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Enterprise i Anchorage i december måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Enterprise 805 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 719 kr. per dag i december.

Til en gennemsnitspris på 805 kr. per dag, er en Standard udlejningsbil fra Enterprise i Anchorage det billigste valg. 57% af vores brugere som lejede en bil i Anchorage fra Enterprise valgte at reservere en Standard i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 805 kr. per dag for en Standard er nemlig også 3% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Enterprise har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Enterprise har 4 biludlejningslokationer i Anchorage. Deres 906 E 5th Ave lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i Anchorage, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på 906 E 5th Ave.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som San Francisco, Houston, og Raleigh