Udlejningsbiler fra Enterprise i Belfast

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Belfast

Belfast, NIR, Storbritannien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Belfast, NIR, Storbritannien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Belfast Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Belfast, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

5 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Belfast

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Belfastfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Belfast City som som er beliggende på Sydenham Bypass.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Belfast. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Belfast i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.126 kr. per dag og helt ned til 1.126 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Arrivals Hall er den mest populære Enterprise biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Belfast. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 44% af dem der valgte en udlejningsbil fra Enterprise valgt at leje fra Arrivals Hall lokationen.