Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Wilmington

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Wilmington

Wilmington, NC, USA
5. dec. — 12. dec.
Wilmington, NC, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Wilmington Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Wilmington, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,3

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Wilmington

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Wilmington New Hanover County Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Wilmington New Hanover County Lufthavn kan findes på 1740 Airport Blvd.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Wilmington?

Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af billeje i Wilmington (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise Rent-A-Car, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Wilmington?

I Wilmington har Enterprise Rent-A-Car 6 lokationer. 1930 Castle Hayne Rd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 48% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Wilmington fra Enterprise Rent-A-Car, 1930 Castle Hayne Rd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Wilmington?

Priser for biler i Wilmington opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Wilmington?

Der er 19 udbydere for biler i Wilmington fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Wilmington?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Wilmington. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Wilmington?

For at leje en bil i Wilmington, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wilmington på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.