Udlejningsbiler fra Europcar i Mainz

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Mainz

Mainz, Tyskland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Mainz, Tyskland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Mainz Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Mainz, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Mainz

Europcar har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Mainzfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Europcar har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 2 lokationer som Europcar har i Lufthavn: Frankfurt Intl kan findes på Airport City Mall, Bereich A og Terminal 2, Level 2, Halle D.

Ja, Europcar i Mainz tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Europcar, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Europcar.

Der er 4 biludlejningslokationer i Mainz som Europcar ejer. Deres Rheinallee 104, Mainz lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 93% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Mainz valgt at hente den på Rheinallee 104.


Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin