Udlejningsbiler fra Europcar i Nouakchott

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Nouakchott

Nouakchott, Mauretanien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Nouakchott, Mauretanien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Nouakchott Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Nouakchott, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
2 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Nouakchott

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Nouakchott kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Nouakchott som som er beliggende på Airport Terminal, Bp 791.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Nouakchott. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Der er 4 Europcar biludlejningslokationer i Nouakchott. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Nouakchott beliggende på Airport Terminal, Bp 791. 92% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Nouakchott lejede fra denne lokation det seneste år.