Udlejningsbiler fra Hertz i Baku

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Baku

Baku, Aserbajdsjan
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Baku, Aserbajdsjan
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Baku Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Baku, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

3,9

Samlet

2,4

Afhentning/aflevering

4,5

Value

2,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Baku

Alle Hertz biludlejningslokationer i Baku tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl:
Gyd Airport Terminal 1.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Baku (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Baku i december måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 522 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 522 kr. per dag i december.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Baku. Deres Gyd Airport Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 82% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Baku, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Gyd Airport Terminal 1.