Udlejningsbiler fra Hertz i Fresno

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fresno

Fresno, CA, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Fresno, CA, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Fresno Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fresno, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,6

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Fresno

Har Hertz en lokation i Fresno Airterminal Lufthavn?

Ja. De 3 lokationer som Hertz har i Fresno Airterminal Lufthavn kan findes på 5175 E. Clinton Way, 3050 North Winery Avenue og 4885 E. Shields Ave..

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Fresno?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Fresno. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Fresno. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Fresno i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Fresno i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 347 kr. per dag og helt ned til 347 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Fresno?

I Fresno har Hertz 6 lokationer. 105 E Auto Center Drive er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 71% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Fresno fra Hertz, 105 E Auto Center Drive lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fresno?

Priser for biler i Fresno opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fresno?

Fra september 2023 er der 28 udbydere at vælge mellem for biler i Fresno.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fresno?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fresno. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fresno?

For at leje en bil i Fresno, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Hertz i Los Angeles, Hertz i San Francisco, og Hertz i San Diego

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fresno på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.