Udlejningsbiler fra Hertz i Fresno

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Fresno

Fresno, CA, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Fresno, CA, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Fresno Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Fresno, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Fresno

Hertz udlejningslokationer i Fresno er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Fresno:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 3 lokationer som Hertz har i Lufthavn: Fresno Airterminal kan findes på 5175 E. Clinton Way, 3050 North Winery Avenue og 4885 E. Shields Ave..

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Fresno. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Fresno. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Fresno i juli. Når du lejer Economy biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 346 kr. per dag og helt ned til 346 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Fresno har Hertz 6 lokationer. 5175 E. Clinton Way er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 49% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Fresno fra Hertz, 5175 E. Clinton Way lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Francisco, og San Diego