Udlejningsbiler fra Hertz i Guangzhou

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Guangzhou

Guangzhou, GD, Kina
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Guangzhou, GD, Kina
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Guangzhou Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Guangzhou, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Guangzhou

Hver Hertz udlejningslokation i Guangzhou er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Guangzhou Baiyun. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Apt Nth Work Area,nth Cross Rd.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Guangzhou. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Guangzhou her.

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Guangzhou. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Guangzhou beliggende på Apt Nth Work Area,nth Cross Rd. 36% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Guangzhou lejede fra denne lokation det seneste år.