Udlejningsbiler fra Hertz i Shenzhen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Shenzhen

Shenzhen, GD, Kina
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Shenzhen, GD, Kina
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Shenzhen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Shenzhen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

7 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Shenzhen

Har Hertz en lokation i Shenzhen Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Shenzhen Lufthavn kan findes på Large Vehicle Carpark, 8th Rd.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Shenzhen?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Shenzhen. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Shenzhen?

Der er 7 Hertz biludlejningslokationer i Shenzhen. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Shenzhen beliggende på Large Vehicle Carpark, 8th Rd. 47% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Shenzhen lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Shenzhen?

Priser for biler i Shenzhen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Shenzhen?

Antallet af udbydere for biler i Shenzhen er 19 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Shenzhen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Shenzhen. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Shenzhen?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Shenzhen. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Guangdong

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Guangdong

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Shenzhen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.