Udlejningsbiler fra Hertz i Shenzhen

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Shenzhen

Shenzhen, GD, Kina
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Shenzhen, GD, Kina
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Shenzhen Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Shenzhen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Shenzhen

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Shenzhen kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Shenzhen kan findes på Airport 9th Rd.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Shenzhen. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Der er 7 Hertz biludlejningslokationer i Shenzhen. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Shenzhen beliggende på Airport 9th Rd. 26% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Shenzhen lejede fra denne lokation det seneste år.


Hertz udlejningsbiler i Guangdong

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Guangdong