Udlejningsbiler fra Hertz i Sogndal

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sogndal

Sogndal, Norge
8. dec. — 15. dec.
Sogndal, Norge
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Sogndal Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Sogndal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

10,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Sogndal

Har Hertz en lokation i Sogndal Haukasen Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Sogndal Haukasen Lufthavn (Haukaasen).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Sogndal?

Ja, Hertz i Sogndal tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Sogndal i januar?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Sogndal i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 938 kr. per dag og helt ned til 938 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Sogndal?

Der er 4 Hertz biludlejningslokationer i Sogndal. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Sogndal beliggende på Haukaasen. 50% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Sogndal lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sogndal?

Priser for biler i Sogndal blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sogndal?

Der er 19 udbydere for biler i Sogndal fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sogndal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sogndal. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sogndal?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Sogndal. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sogndal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.