Lej en bil i Koblenz, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Koblenz, Tyskland

Koblenz, Tyskland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Koblenz, Tyskland
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Koblenz

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Koblenz, Tyskland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
9 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Koblenz, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Frankfurt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Koblenz

Indtil videre har der i september været 6 søgninger på biludlejning i Koblenz på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Koblenz for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Koblenz har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Europcar, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Koblenz. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Koblenz har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Global Rent A Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 218 kr./dag når du lejer en bil i Koblenz. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Koblenz er 218 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Koblenz, Tyskland biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Koblenz opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Koblenz så som Hertz, Europcar og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Koblenz har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Koblenz, Tyskland, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Koblenz, Tyskland by, og du kan forvente at betale omkring 420 kr./dag for din udlejningsbil i Koblenz, Tyskland.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Koblenz, Tyskland?

Rejsende, som lejer en bil i Koblenz, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Koblenz ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Koblenz?

Til gennemsnitligt 216 kr./dag (og helt ned til 136 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen Golf in Koblenz det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Mercedes-Benz V-Class in Koblenz for 568 kr./dag i gennemsnit (404 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Transit in Koblenz?

Enterprise er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Ford Transit in Koblenz. Prisen for at leje en Ford Transit fra Enterprise er 2.036 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Koblenz, Tyskland i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Koblenz 20 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Koblenz.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Koblenz typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Koblenz om vejret i resten af Rhineland-Palatinate?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Koblenz til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Rhineland-Palatinate normalt har en temperatur på 20 °C, og at du kan forvente 40 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Koblenz

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Koblenz

Kom i gang med at planlægge din rejse til Koblenz