Udlejningsbiler fra Hertz i St.John.s

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i St.John.s

St.John.s, Antigua og Barbuda
6. dec. — 13. dec.
St.John.s, Antigua og Barbuda
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

St.John.s Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i St.John.s, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

3,0

Information om Hertz udlejningsbiler i St.John.s

Har Hertz en lokation i St.John.s Vc Bird Intl Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i St.John.s Vc Bird Intl Lufthavn:
V.c. Bird Intl Airport.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i St.John.s?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i St.John.s. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i St.John.s i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i St.John.s i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 313 kr. per dag og helt ned til 313 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i St.John.s?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i St.John.s. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i St.John.s er placeret på Coolidge.I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i St.John.s endt med at leje deres bil fra Coolidge lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i St.John.s?

Priser for biler i St.John.s opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i St.John.s?

Der er 33 udbydere for biler i St.John.s fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i St.John.s?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder St.John.s. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i St.John.s?

Alle førere, der lejer en bil i St.John.s, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til St.John.s på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.