Udlejningsbiler fra Hertz i St.John.s

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i St.John.s

St.John.s, Antigua og Barbuda
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
St.John.s, Antigua og Barbuda
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

St.John.s Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i St.John.s, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

2,0

Information om Hertz udlejningsbiler i St.John.s

Alle Hertz biludlejningslokationer i St.John.s tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: St.John.s Vc Bird Intl:
V.c. Bird Intl Airport.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i St.John.s. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i St.John.s i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 329 kr. per dag og helt ned til 329 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i St.John.s. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i St.John.s er placeret på Coolidge.I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i St.John.s endt med at leje deres bil fra Coolidge lokationen.