Udlejningsbiler fra Hertz i Wuhan

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Wuhan

Wuhan, HU, Kina
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Wuhan, HU, Kina
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Wuhan Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Wuhan, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Wuhan

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Wuhanfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Wuhan. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Parking Lot Apt T2 Xinlidu Htl.

Ja, Hertz i Wuhan tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Wuhan. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Wuhan er placeret på East Square Parking Lot.I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Wuhan endt med at leje deres bil fra East Square Parking Lot lokationen.