Find billige fly til Wuhan

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Wuhan

Få indsigter om din flyrejse til Wuhan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wuhan på?


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Wuhan

Hvor lang tid tager det at flyve til Wuhan?

Når du køber en flyrejse fra København i Danmark via Københavns Lufthavn (CPH) til Wuhan i Kina via Wuhan Lufthavn (WUH), tager turen typisk omkring et døgn. Turen består af flere lange stræk, men også et par mellemlandinger, hvilket påvirker turen længde. Det er ikke altid, at du kan finde ruter fra Danmark til Wuhan, hvis du gerne vil flyve fra andre lufthavne end København. Hvis du ikke kan finde en afgang, bør du derfor tillægge en tur til Købehavn med enten fly eller tog, hvorefter du vil kunne påbegynde din tur til Wuhan. Hvis du vil fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) til Wuhan, bør du derfor medregne denne ekstra transfer i din planlægning.

Hvorfra flyver man direkte til Wuhan?

En flybillet til Wuhan fra København er en flybillet til tre eller fire forskellige fly. Det er nemlig ikke muligt at flyve direkte fra København til Wuhan, ej heller fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Begynder din flyrejse i København, vil den første mellemlanding oftest være i en anden europæisk lufthavn som Amsterdam Schiphol (AMS) eller Istanbul (IST). Herfra flyver du videre til en eller flere lufthavne i Kina eller Taiwan som Shanghai Pu Dong (PVG), Shanghai Hongqiao Int (SHA), Xiamen (XMN) eller Taipei Taiwan Taoyuan Intl (TPE), hvorefter du flyver direkte til Wuhan. Du kan forvente en tur med omkring fire mellemlandinger, når du rejser fra de to jyske lufthavne. Ofte vil denne tur betyde et ekstra stop i København, hvorfor du skal medregne omkring tre timer yderligere i din tidsplan.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wuhan?

Ezhou Huahu Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Wuhan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Wuhan Lufthavn?

Priser for fly til Wuhan Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Wuhan Lufthavn?

Der er 2 udbydere for fly til Wuhan Lufthavn fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Wuhan Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Wuhan Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Wuhan Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Wuhan Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Wuhan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wuhan

Hvilke flyselskaber flyver til Wuhan?

China Eastern-fly til Wuhan

China Eastern flyver til Wuhan ca. 55 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos China Eastern, men der er fundet priser på helt ned til 4.642 kr. fra København Kastrup til Wuhan. China Eastern er blevet bedømt med 7,5/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Visumkrav for Wuhan

Er der krav til pas og visum for at komme til Wuhan?

Når du rejser ind i Kina har du visumpligt. Du søger gennem det kinesiske Visa Application Center i København. Hvis du kun er i transit, behøver du altså intet visum. Dit pas skal været gyldigt i mere end et halvt år efter opholdets afslutningen. Du sal derfor sørge for, at det er opdateret inden afrejsen. Det er også værd at huske, at Kina ikke anderkender EU-nødpas. God tur.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wuhan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wuhan

Hvad kan man se i Wuhan?

Har du bestilt en flyrejse til Wuhan? Så kan du godt glæde dig. Wuhan er en kæmpe by bestående af tre mindre byer: Hankou, Hanyang og Wuchang. Bydelene er delt af floderne Yangtze og Huangshui, der er bedst kendt for den let genkendelige Yellow Crane Tower, samt Dragon Boat Festival. Fra toppen af Yellow Crane kan du nyde en uforstyrret udsigt over byen. Festivallen bliver afholdt i midten af juni, så hvis du har booket billet til Wuhan på dette tidspunkt, må du simpelthen ikke gå gå glip af den. Byen er spækket med historie og kunst, så der er masser at se for de kulturinteresserede. The Guiyuan-templet byder på en hal, der er fyldt med Buddha-stauetter, og Baotong Templets Hongshan-tårn er også et besøg værd.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Wuhan?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Wuhan, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Wuhan, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Wuhan med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Wuhan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Wuhan?

Når du har udført en søgning efter fly til Wuhan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Wuhan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Wuhan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Wuhan og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wuhan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.