Find billige fly til Wuhan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Wuhan

Få indsigter om din flyrejse til Wuhan, så du kan lave den bedste rejseplan

See prices from:


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Wuhan

Hvor lang tid tager det at flyve til Wuhan?

Når du køber en flyrejse fra København i Danmark via Københavns Lufthavn (CPH) til Wuhan i Kina via Wuhan Lufthavn (WUH), tager turen typisk omkring et døgn. Turen består af flere lange stræk, men også et par mellemlandinger, hvilket påvirker turen længde. Det er ikke altid, at du kan finde ruter fra Danmark til Wuhan, hvis du gerne vil flyve fra andre lufthavne end København. Hvis du ikke kan finde en afgang, bør du derfor tillægge en tur til Købehavn med enten fly eller tog, hvorefter du vil kunne påbegynde din tur til Wuhan. Hvis du vil fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) til Wuhan, bør du derfor medregne denne ekstra transfer i din planlægning.

Hvorfra flyver man direkte til Wuhan?

En flybillet til Wuhan fra København er en flybillet til tre eller fire forskellige fly. Det er nemlig ikke muligt at flyve direkte fra København til Wuhan, ej heller fra Billund, Aalborg eller Aarhus. Begynder din flyrejse i København, vil den første mellemlanding oftest være i en anden europæisk lufthavn som Amsterdam Schiphol (AMS) eller Istanbul (IST). Herfra flyver du videre til en eller flere lufthavne i Kina eller Taiwan som Shanghai Pu Dong (PVG), Shanghai Hongqiao Int (SHA), Xiamen (XMN) eller Taipei Taiwan Taoyuan Intl (TPE), hvorefter du flyver direkte til Wuhan. Du kan forvente en tur med omkring fire mellemlandinger, når du rejser fra de to jyske lufthavne. Ofte vil denne tur betyde et ekstra stop i København, hvorfor du skal medregne omkring tre timer yderligere i din tidsplan.

Lufthavn: Ezhou Huahu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Wuhan.Andre kabineklasser på fly til Wuhan

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Wuhan

Hvilke flyselskaber flyver til Wuhan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wuhan

Hvilke flyselskaber flyver til Wuhan?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Wuhan fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Air France og Sichuan Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Wuhan, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Wuhan

KLM flyver til Wuhan ca. 21 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos KLM, men der er fundet priser på helt ned til 4.119 kr. fra Billund til Wuhan. KLM er blevet bedømt med 7,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Wuhan

Neden for finder du alle lufthavne i Wuhan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Wuhan Lufthavn?

Der er flere muligheder for transport til centrum, når du ankommer i Wuhan Lufthavn. Denne hurtigste måde er Wuhan Metro Line 2. Den forbinder terminal 3 i Wuhan Tianhe Internationale Lufthavn med Optics Valley Square. På denne rute har du mulighed for at stå af på Hankou Station, Wuhan General Coach Station og Wangjiadun Central Business District. Metroen kører flere gange i timen i dagstimerne. Der afgår også flere shuttlebusser mod centrum. Linje 1 fra terminal 3 tager dig til Fujiapo Long-distance Busstation. Du kan også vælge linje 2 mod Hongji Busstation eller linje 3 i retning af Wuhan Meilian Holiday Hotel. Det er selvfølgeligt også muligt at leje en bil eller praje en taxa ved ankomsthallerne.


Visumkrav for Wuhan

Er der krav til pas og visum for at komme til Wuhan?

Når du rejser ind i Kina har du visumpligt. Du søger gennem det kinesiske Visa Application Center i København. Hvis du kun er i transit, behøver du altså intet visum. Dit pas skal været gyldigt i mere end et halvt år efter opholdets afslutningen. Du sal derfor sørge for, at det er opdateret inden afrejsen. Det er også værd at huske, at Kina ikke anderkender EU-nødpas. God tur.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wuhan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wuhan

Hvad kan man se i Wuhan?

Har du bestilt en flyrejse til Wuhan? Så kan du godt glæde dig. Wuhan er en kæmpe by bestående af tre mindre byer: Hankou, Hanyang og Wuchang. Bydelene er delt af floderne Yangtze og Huangshui, der er bedst kendt for den let genkendelige Yellow Crane Tower, samt Dragon Boat Festival. Fra toppen af Yellow Crane kan du nyde en uforstyrret udsigt over byen. Festivallen bliver afholdt i midten af juni, så hvis du har booket billet til Wuhan på dette tidspunkt, må du simpelthen ikke gå gå glip af den. Byen er spækket med historie og kunst, så der er masser at se for de kulturinteresserede. The Guiyuan-templet byder på en hal, der er fyldt med Buddha-stauetter, og Baotong Templets Hongshan-tårn er også et besøg værd.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Wuhan, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Wuhan, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Wuhan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Wuhan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Wuhan lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Wuhan og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.