Udlejningsbiler fra Sixt i Casablanca

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Casablanca

Casablanca, Marokko
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Casablanca, Marokko
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Casablanca Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Casablanca, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Casablanca

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Casablanca skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Casablanca. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Casablanca i januar fra Sixt vil koste 208 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 169 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Casablanca, kan du forvente priser omkring 1.457 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Casablanca som som er beliggende på Mohammed V Internat. Airport.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Casablanca i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 208 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 192 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 5 Sixt biludlejningslokationer i Casablanca. Ifølge vores brugere er den mest populære Sixt lokation i Casablanca beliggende på Mohammed V Internat. Airport. 73% af vores brugere som har lejet bil fra Sixt i Casablanca lejede fra denne lokation det seneste år.