Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Istanbul

Chaufførens alder: 26-65
fre. 28.6
fre. 5.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

161 kr. - 457 kr.

Alle biltyper

161 kr. - 986 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 161 kr. per dag i gennemsnit. 161 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 254 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 612 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Istanbul, Istanbul-provinsen er i oktober når priserne er 782 kr. per dag i gennemsnit. 782 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.316 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 353 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Istanbul, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

343 kr./dag

14 juli – 11 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

344 kr./dag

2 juli – 28 juli
Renault Captur
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

361 kr./dag

5 juli – 2 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Istanbul koste i juli?

216 kr. per dag i Istanbul er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i juli. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 369 kr. per dag i juli, eller 2.581 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juli, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Istanbul i juli?

Med en gennemsnitspris på 264 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Sixt i Istanbul i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 216 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste juli.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Istanbul?

For 264 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Istanbul (28% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 31% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Istanbul lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Istanbul. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Istanbul er placeret på Domestic Arrival Exit AL525.I løbet af de sidste 12 måneder har 57% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Istanbul endt med at leje deres bil fra Domestic Arrival Exit AL525 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 529 udbydere for biler i Istanbul fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 28.6
Middag
fre. 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Istanbul

Populære typer af udlejningsbiler i Istanbul