Udlejningsbiler fra Sixt i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

198 kr. - 496 kr.

Alle biltyper

338 kr. - 549 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 198 kr. per dag i gennemsnit. 198 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 348 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Los Angeles, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 344 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Los Angeles, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 301 kr. per dag i gennemsnit. 301 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 471 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i december når priserne er 337 kr. per dag i gennemsnit. 337 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i april når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 530 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Los Angeles, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 332 kr. per dag i gennemsnit. 332 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 451 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 359 kr. per dag i gennemsnit. 359 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 648 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Los Angeles Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,4

Information om Sixt udlejningsbiler i Los Angeles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Los Angeles koste i oktober?

Billeje i Los Angeles fra Sixt i oktober vil i gennemsnit koste 274 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 148 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Los Angeles i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.917 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Har Sixt en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Sixt har 1 lokation i Los Angeles Intl Lufthavn. Du vil finde Sixt beliggende på 9000 Bellanca Ave.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Los Angeles i oktober?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Los Angeles i oktober. Baseret på Sixt biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 341 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 205 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Los Angeles?

At leje en Standard er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Los Angeles. AT leje en Standard fra Sixt koster 279 kr./dag i gennemsnit (42% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 11% af vores brugere valgt at leje en Standard for at spare penge på deres udlejningsbil i Los Angeles.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Los Angeles. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Los Angeles er placeret på 9000 Bellanca Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 61% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Los Angeles endt med at leje deres bil fra 9000 Bellanca Ave lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 198 udbydere for biler i Los Angeles fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Sixt udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Sixt i en anden by i Californien

Sixt biler i andre byer i USA

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som SIXT I og SIXT I

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.