Udlejningsbiler fra Sixt i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
23. aug. — 30. aug.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tir. 23.8
Middag
tir. 30.8
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

231 kr. - 696 kr.

Alle biltyper

383 kr. - 800 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 437 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 518 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 603 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 409 kr. per dag i gennemsnit. 409 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 709 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i oktober når priserne er 310 kr. per dag i gennemsnit. 310 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 475 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i september når priserne er 334 kr. per dag i gennemsnit. 334 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 548 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 480 kr. for en Sixt Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Sixt i Los Angeles, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

348 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

349 kr./dag

22 aug. – 29 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Information om Sixt udlejningsbiler i Los Angeles

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Los Angeles skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Los Angeles. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Los Angeles fra Sixt i september vil i gennemsnit koste 644 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 324 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Los Angeles i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.506 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles Intl. Du vil finde Sixt beliggende på 9000 Bellanca Ave.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Los Angeles i september. Baseret på Sixt biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 873 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 390 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Los Angeles. AT leje en Economy fra Sixt koster 260 kr./dag i gennemsnit (10% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 4% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Los Angeles.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Los Angeles. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Los Angeles er placeret på 9000 Bellanca Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Los Angeles endt med at leje deres bil fra 9000 Bellanca Ave lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Sixt i en anden by i Californien

Sixt biler i andre byer i USA

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Miami og Orlando